Ελένη Χατζίδου: Αναφέρεται στον εμπρησμό του αυτοκινήτου της


Ελένη Χατζίδου: Αναφέρεται στον εμπρησμό του αυτοκινήτου της

Προηγουμένως άγνωστοι είχαν ρίξει οξύ στο όχημά της.

Πίσω στον χρόνο μας πήγε η Ελένη Χατζίδου η οποία κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής, θυμήθηκε μια δυσάρεστη στιγμή που έζησε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του "Breakfast@star", εξομολογήθηκε πως τον Νοέμβριο του 2017, είχε δεχθεί εμπρηστική επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι έκαψαν το αυτοκίνητό της, στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου έμενε τότε, με την ίδια να ακούει τις εκρήξεις.


Διαβάστε ακόμα: Η Ελένη Χατζίδου φοράει πιπίλα και μας τρολάρει με έναν επικό τρόπο [βίντεο]

Η Ελένη Χατζίδου, σχολίασε τα εξής: "Στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου μού έχουν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο. Είναι μία περίεργη κατάσταση γιατί δεν βρήκαμε ποτέ το άτομο που το έκανε. Όλων το μυαλό κάπου πάει.Γενικά είναι μία δύσκολη κατάσταση και υπάρχουν άνθρωποι που όντως τα κάνουν και δεν μένουν στα λόγια".

Ακολούθως μετά συμπλήρωσε πως η έκρηξη έγινε στη 1:20 τα μεσάνυχτα, όπου τότε έγινε και η κλήση στην πυροσβεστική, προσθέτοντας πως έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, λέγοντας πως το μυαλό της πηγαίνει σε μία γυναίκα, αφού την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστοι είχαν ρίξει οξύ στο όχημά της.

Tags διασημοι, Ελένη Χατζίδου, αυτοκίνητο, εμπρησμος, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6280 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3025 s // Total time: 2.9305 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X