Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η απόφαση που πήρε και ανακοίνωσε δημόσια - "Ήντα Κυπραίος είμαι;" [βίντεο]


Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η απόφαση που πήρε και ανακοίνωσε δημόσια - "Ήντα Κυπραίος είμαι;" [βίντεο]

Η μετάφραση που κάνει στους Ελλαδίτες followers του.

Η ημέρα της "κυπριακής ιεράς εξέτασης", ενημέρωσε τους ακόλουθούς του στο instagram, πως είναι σήμερα, Σάββατο, 29 Ιουλίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. 

Ο Κύπριος καλλιτέχνης σε βίντεάκι που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, μας δείχνει το challenge που έκανε σε Έλληνα Dj φίλο του, προκειμένου να του μάθει την κυπριακή διάλεκτο.

Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Χατζηγιάνννης: Μας συστήνει την κολλητή του [βίντεο]

Στο βίντεο μάλιστα τον βάζει να βρίσκει κυπριακές λέξεις, όπως για παράδειγμα το "τζιενκιές", ενώ στην περίπτωση που κάποια λέξη δεν βρεί, μπουγελώνεται. 

Στη λεζάντα του post ωστόσο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας κάνει γνωστή την απόφαση που πήρε με αφορμή συναυλία που θα παραχωρήσει σε λίγο καιρό στο Λυκαβηττό, γράφοντας τα εξής: "Αποφάσισα στη συναυλία μας στο Λυκαβηττό να σας πω τζαι κανένα θκιο τραουθκια κυπριακα. (Μετάφραση-Να ερμηνεύσω 1-2 τραγούδια στα κυπριακά)Εξάλλου ήντα Κυπραίος είμαι.(Μετάφραση - Τί Κύπριος είμαι).Ξεκινώντας από την Heaven, βρήκα το φίλο μου και τον προκάλεσα να μου εξηγήσει τις φράσεις της κυπριακής διαλέκτου στα ελληνικά.Και επειδή πολλοί Κύπριοι μου στέλνουν μηνύματα ότι θα έρθουν στη συναυλία στο Λυκαβηττό ετοιμαστείτε να μάθετε ΚΥΠΡΙΑΚΑ γιατί κάποιον θα μπουγελώσουμε στη σκηνή". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags μιχαλης χατζηγιαννης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0082 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0445 s // Total time: 0.0527 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X