Μιχάλης Χατζηγιάνννης: Μας συστήνει την κολλητή του [βίντεο]


Μιχάλης Χατζηγιάνννης: Μας συστήνει την κολλητή του [βίντεο]

\"Μόνο το καλό της θέλω.Το λιγότερο που μπορώ να της προσφέρω\".

Τρυφερή ήταν η τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, χθες, Δευτέρα, 24 Ιουλίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. 

Ο Κύπριος ερμηνευτής μέσα από τo post του, θέλησε να μας συστήσει την κολλητή του, της οποίας τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία και αυτό φροντίζει να το εξωτερικευεί σε κάθε του δημοσιεύση μαζί της.

Αναφερόμαστε στο δέσιμο που έχει με τη σκυλίτσα του Ζάννη, την οποία πριν από μερικά χρόνια είχε βρει με την Ζέτα Μακρυπούλια στα βουνά της Εύβοιας, κουταβάκι, να περιφέρεται στο δρόμο αδέσποτη.

Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Χατζηγιάννης: Συγκινεί με την ανάρτηση και το μήνυμά του για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα [βίντεο]

Η Ζάννη, μετά από ένα αναγκαστικό χειρουργείο στη σπονδυλική της στήλη, λόγω πάθησης που εμφάνισε, δεν μπόρεσε να περπατήσει ξανά.

Αυτή τη φορά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μοιράστηκε μαζί μας την επίσκεψή τους στον κτηνιάτρο με τον τραγουδιστή να σχολιάζει: "Ζάννη η κολλητή μου.Η Ζάννη αναστατώνεται κάθε φορά που πάμε για επίσκεψη στη γιατρό της. Η Ζάννη δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι επισκέψεις αυτές είναι για το καλό της και εγώ μόνο το καλό της θέλω. Είναι το λιγότερο που μπορώ να της προσφέρω. Απέραντη αγάπη, φροντίδα και περιποίηση". Δείτε το post πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, μιχαλης χατζηγιαννης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8808 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3023 s // Total time: 3.1831 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X