Ελεονώρα Μελέτη: Η αγωνία για τη μεγάλη φωτιά στην Αθήνα- "Ήταν στο σπίτι οι γονείς και ο ανιψιός μου" [εικόνα]


Ελεονώρα Μελέτη: Η αγωνία για τη μεγάλη φωτιά στην Αθήνα- "Ήταν στο σπίτι οι γονείς και ο ανιψιός μου" [εικόνα]

\"Είναι αβάσταχτος ο πόνος όλων εκείνων που είδαν την περιουσία τους να χάνεται\".

Μάχη με τις φλόγες που ξεκίνησε από το μεσημέρι της Δευτέρας, 17 Ιουλίου, από την περιοχή Κουβαρά, δίνει και η Σαρωνίδα.

Τα πυροσβεστικά σώματα καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες  ώστε να σωθούν οι ανθρώπινες περιουσίες στις περιοχές εκεί να μπορέσουν να σωθούν.

Διαβάστε ακόμα:. Ξεσπά η Μελέτη για τον δημόσιο θηλασμό: "Καθόμουν σαν την αγελάδα όλο το πρωί και έβγαζα γάλα"

H χθεσινή ημέρα ωστόσο αποτέλεσε δύσκολη και για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία το επόμενο πρωί, ανήρτησε σε story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως στην Σαρωνίδα, έζησε η ίδια την δικιά της αγωνία, καθώς εκεί έχει σπίτι και στο σημείο εκείνο βρισκόταν οι γονείς της και ο ανιψιός της.

Στην μακροσκελής της δημοσίευση, η Ελληνίδα παρουσιάστρια, σχολιάζει τα ακόλουθα, ευχαριστώντας παράλληλα τις πυροσβεστικές δυνάμεις για την παρουσία τους, καθώς επίσης και τους εθελοντές: "Χθες δεν ανέβασα κάτι γιατί απλά ζούσα μαζί με τους γονείς μου που ήταν στη Σαρωνίδα, αλλά και με τους γείτονες συμπολίτες μας την αβάσταχτη αγωνία του τι θα συμβεί με τη φωτιά. Δεν ήμουν εκεί, ήταν όμως οι γονείς μου και ο ανιψιός μου, Γιώργος. Φίλοι και γείτονες. Και ήταν εκεί και η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια. Όλοι ακολούθησαν τις οδηγίες των αρχών και απομακρύνθηκαν εγκαίρως.Όλη τη νύχτα, πολλά πυροσβεστικά και δεκάδες πυροσβέστες έδιναν μάχη να τεθούν υπό έλεγχο όλες οι εστίες. Οι εικόνες θλιβερές. Ήταν πρακτικά αδύνατο να σωθούν τα πάντα λόγω των συνθηκών, το μέλημα ήταν να μην βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση. Άνθρωποι είδαν τα σπίτια τους να καίγονται.Στο ίδιο έργο θεατές όλοι. Είναι αβάσταχτος ο πόνος όλων εκείνων που είδαν την περιουσία τους να χάνεται, ωστόσο την ίδια στιγμή εκατοντάδες, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ άλλα σπίτια σώθηκαν. Υπάρχει κι αυτή η πλευρά της είδησης. Σήμερα ξημέρωσε για τη Σαρωνίδα μία “ήρεμη”, μία περίεργα βουβή μέρα. Ο λόγος που ανεβάζω είναι για να ακουστεί πέρα από τα τηλεοπτικά παράπονα κι ένα “ευχαριστώ” στο πυροσβεστικό σώμα που δίνει πόνο και ψυχή για όλους εμάς κάθε χρόνο στο ίδιο σκηνικό, αλλά και η ευγνωμοσύνη στους εθελοντές που ανιδιοτελώς είναι ενεργά εκεί". Δείτε το story της πιο κάτω:

Tags Ελεονώρα Μελέτη, διασημοι, πυρκαγιά, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0067 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0391 s // Total time: 0.0458 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X