Ξεσπά η Μελέτη για τον δημόσιο θηλασμό: "Καθόμουν σαν την αγελάδα όλο το πρωί και έβγαζα γάλα"


Ξεσπά η Μελέτη για τον δημόσιο θηλασμό: "Καθόμουν σαν την αγελάδα όλο το πρωί και έβγαζα γάλα"

Τα κακεντρεχή σχόλια που δεχόταν μόλις είχε γεννήσει.

Θέση στον σάλο που πήρε η επιλογή της Ιωάννας Τούνη να θηλάσει δημόσια το παιδί της, σε πρόσφατο ταξίδι της στο Μόντε - Κάρλο σε καφετέρια, πήρε το πρωί της Πέμπτης, 6 Ιουλίου, μέσα από την εκπομπή της, η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους συνεργάτες της καθώς και με το τηλεοπτικό της κοινό, την δικιά της προσωπική εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της [εικόνες]

Χαρακτηριστικά αποκάλυψε την κριτική που είχε δεχθεί λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Αλεξάνδρας, λέγοντας τα εξής: "Το χειρότερο από όλα όσα είδα είναι το ότι ήταν γραμμένα από γυναίκες πολλά από τα σχόλια αυτά.Παιδιά, ήταν συγκλονιστικά τα μηνύματα από κάτω και κάνανε και διάλογο μεταξύ τους από κάτω. Που εμείς με τον άντρα μου, ήταν δική του παραγωγή η παράσταση στην Επίδαυρο, είχαμε φύγει αυθημερόν. Φύγαμε στις 6 το απόγευμα και γυρίσαμε στις 4 το πρωί. Είχα αφήσει 5-6 μπουκάλι γάλα πίσω στη μαμά μου. Καθόμουν σαν την αγελάδα όλο το πρωί και έβγαζα γάλα και είχα από κάτω την κάθε μια που έλεγε, "τι ανάγκη έχει αυτή που έχει 15 Φιλιππινέζες”. Είναι να τρελαίνεσαι".

 

 

Tags διασημοι, Ελεονώρα Μελέτη, gossip, showbiz, celebrities, θηλασμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3339 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2825 s // Total time: 2.6164 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X