Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Η πρώτη πρόβα νυφικού και όλη η αλήθεια για τον γάμο της [βίντεο]


Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα: Η πρώτη πρόβα νυφικού και όλη η αλήθεια για τον γάμο της [βίντεο]

Η αναφορά στον Μάριο Πρίαμο - \"Οταν βγούμε θα βρεθούμε\".

Την είδηση πως παντρεύεται η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, πληροφορηθήκαμε πρόσφατα, μέσα από ελλαδικά sites, με την εφημερίδα Espresso μάλιστα να παρουσιάζει και το προσκλητήριο του γάμου της, με γνωστό τραγουδιστή.

Ωστόσο το πρωί της Τρίτης, 4 Απριλίου, η εκπομπή "Happy Day", αποκάλυψε την πραγματική αλήθεια πίσω από τον εν λόγο γάμο. 

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του "Survivor All Star", ντύνεται νυφούλα για τις ανάγκες video clip του νέου τραγουδιού του Βασίλη Οικονόμου. 

Διαβάστε ακόμα: "Έσκασε μόλις" - Παντρεύεται η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα με Έλληνα τραγουδιστή - και δεν είναι ο Bo [εικόνα]

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, βρέθηκε στα γυρίσματα του κομματιού, όπου εκεί η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού της. 

Η ίδια μάλιστα δήλωσε: "Είναι το concept του τραγουδιού του video clip, πρώτη φορά ντύθηκα νύφη, ένιωσα λίγο περίεργα αλλά είναι ωραία αίσθηση",  όσο για τον Μάριο Πρίαμο, και για το αν πρόκειται να μιλήσει μαζί του μετά το τέλος του reality επιβίωσης, η Καρολίνα σχολίασε τα ακόλουθα: "Οταν βγούμε θα βρεθούμε. Προχωράω μόνο μπροστά, με χαμόγελο, θετική σκέψη, ενέργεια, και βασιζόμαστε σε ένα μόνο κοινό σκοπό, να είμαστε όλοι καλά". Δείτε το βίντεο

Tags διασημοι, καρολινα ζακλιν καλυβα, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3114 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3236 s // Total time: 2.6350 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X