"Έσκασε μόλις" - Παντρεύεται η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα με Έλληνα τραγουδιστή - και δεν είναι ο Bo [εικόνα]


"Έσκασε μόλις" - Παντρεύεται η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα με Έλληνα τραγουδιστή - και δεν είναι ο Bo [εικόνα]

Δείτε το προσκλητήριο του γάμου τους.

Μια είδηση "βόμβα" και που δεν περίμενε κανείς "έσκασε" το μεσημέρι της Παρασκευής, 31 Μαρτίου, και αφορά στην πρώην παίκτρια του "Survivor All Star", Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η παίκτρια που απασχόλησε ιδιαίτερο στις αρχές του reality επιβίωσης, με τον έρωτά της με τον Μάριο Πρίαμο και τη σχέση που είχε με τον Bo, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Espersso η οποία και δημοσίευσε το προσκλητήριο του γάμου της, με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, και πιο συγκεκριμένα με τον Βασίλη Οικονόμου. 

Το μυστήριο, όπως διαβάζουμε στο προσκλητήριο, θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Περιστέρι, στις 17.00, με τους καλεσμένους να λαμβάνουν την ακριβή τοποθεσία με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους.

Tο προσκλητήριο μάλιστα γράφει τα εξής: "Έτσι ξαφνικά, έτσι μαγικά, έτσι ονειρικά, σας καλούμε στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας, στο πιο ερωτικό τραγούδι, τον γάμο μας!» γράφει η πρόσκληση για τον γάμο "βόμβα", στην οποία αναφέρονται και οι κουμπάροι του ζευγαριού: Γιώργος Ευσταθίου και Νίκος Παπαδόπουλος". 

*Εμείς ωστόσο κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις, μιας και ένεκα της αυριανής ημέρας, η εφημερίδα Espresso, ήθελε αυτό να είναι το πρωταπριλιάτικο της ψέμα.Δείτε το προσκλητήριο στην gallery πιο κάτω:

 

 

Tags καρολινα καλυβα, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2212 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2304 s // Total time: 2.4516 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X