Περικλής Κονδυλάτος: “Με αυτά που συνέβησαν επισκιάστηκε η άποψη μου για εκείνον” [βίντεο]


Περικλής Κονδυλάτος: “Με αυτά που συνέβησαν επισκιάστηκε η άποψη μου για εκείνον” [βίντεο]

Τα καυστικά σχόλια του πρώην παίκτη του “Survivor All Star” όλα όσα είδαμε τις τελευταίες ημέρες.  

Καλεσμένος μέσω skype βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού, ο Περικλής Κονδυλάτος, τον οποίο είδαμε στο “Survivor All Star” για μερικές μόνο ημέρες καθώς ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε. 

Ο Περικλής, ο οποίος μας έχει συνηθίσει να μην μασάει τα λόγια του και να εκφράζει ευθέως τις απόψεις του, μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες ημέρες που έφεραν τα πάνω κάτω. 

Μεταξύ άλλων σχολίασε το φλερτ Μάριου – Καρολίνας, χωρίς να φαίνεται να επικροτεί τα όσα συνέβησαν επισημαίνοντας μάλιστα πως επισκιάστηκε η άποψη που είχε για τον Κύπριο παίκτη. Κατόπιν, αναφέρθηκε στους παίκτες που τη φετινή χρονιά του “Survivor” έχουν απογοητευτική απόδοση κατονομάζοντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο από τους “Μπλε” και την Κατερίνα Δαλάκα από τους “Κόκκινους”. 

Διαβάστε ακόμα: Οι “Μαχητές” αρνήθηκαν να συνεχίσουν το αγώνισμα και εγκατέλειψαν τον στίβο μάχης [βίντεο]

Όσον αφορά στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, σχολίασε: “Βλέπετε κάποιους χαρακτήρες να ξεδιπλώνονται… Είναι παιδιά που δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και είναι απογοητευτικές οι συμπεριφορές τους. Το να αποχωρήσει η ομάδα για έναν ευγενή σκοπό, εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα έφευγα. Αλλά το να κάνουν αυτές τις “μαγκιές”, αυτά τα πράγματα δεν είναι ωραία. Γιατί έχουν πάει σε ένα παιχνίδι και πρέπει να σεβαστούν τον κόσμο που το βλέπει… Εμένα μου κάνει ότι είναι πάρα πολύ άνανδρο από την πλευρά της μπλε ομάδας”.

Διαβάστε ακόμα: "Survivor All Star: Παρολίγον πνιγμός για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - Σε πανικό οι συμπαίκτες του [βίντεο]

Για τη σιωπηλή αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ανέφερε πως θεωρεί τον “Μισθοφόρο” πολύ ευφυή άνθρωπο και ότι η στάση του εκφράζει θυμό και απογοήτευση. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags περικλης κονδυλατος, ηρθε κι εδεσε, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2206 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3353 s // Total time: 2.5559 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X