"Survivor All Star: Παρολίγον πνιγμός για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - Σε πανικό οι συμπαίκτες του [βίντεο]


"Survivor All Star: Παρολίγον πνιγμός για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - Σε πανικό οι συμπαίκτες του [βίντεο]

Ξέσπασε σε λυγμούς - \"Με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας\"

Μια σοκαριστική στιγμή έζησαν στον χθεσινό στίβο μάχης, οι τηλεθεάτες της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, οι οποίοι παρακολουθούσαν με τεράστια αγωνία, το επεισόδιο του "Survivor All Star", όπου για άλλη μια φορά, ήταν εκρηκτικό.

Στο αγώνισμα επάθλου, οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν σε έναν στίβο μάχης που απαιτεί μεγάλη σωματική δύναμη, και σε μια από τις αναμετρίσεις ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έζησε μια δύσκολη και άτυχη στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: "Survivor All Star": Ο παίκτης που αποχώρησε και δεν θέλησε να μιλήσει ούτε να χαιρετήσει κανέναν [βίντεο]

Συγκεκριμένα ο παίκτης των μπλε μετά την αναμέτρηση του με τον Γιώργο Κόρο, έπεσε στο νερό, ωστόσο ο ίδιος δεν μπόρεσε να επιπλεύσει πάνω στο νερό με αποτέλεσμα να σπεύσουν απευθείας με βουτιά τόσο ο Γιώργος Κόρομι όσο και οι Μάριος Πρίαμος, Στέλιος Χανταμπάκης και Νίκος Μπάρτζης για να τον πιάσουν και να τον σώσουν από έναν ενδεχόμενο πνιγμό.

'Αμεσα ο παίκτης, απομακρύνθηκε με τη βοήθεια των συμπαικτών του από την πισίνα ενώ στο σημείο έσπευσε και η γιατρός για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Ξεσπώντας σε λυγμούς ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δήλωσε στη γιατρό της παραγωγής: "Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας". Δείτε το βίντεο:

Tags κωστας αναγνωστοπουλος, διασημοι, survivor all star, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0791 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3248 s // Total time: 2.4039 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X