Δήμος Αναστασιάδης: "Μια κοπέλα ήρθε στα καμαρίνια και πέταξε το φόρεμα κατευθείαν"


Δήμος Αναστασιάδης: "Μια κοπέλα ήρθε στα καμαρίνια και πέταξε το φόρεμα κατευθείαν"

Μίλησε για την Τζένη Θεωνά και τον γιο τους, Αρίωνα. 

Συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", είδαμε να παραχωρεί χθες, Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο Έλληνας τραγουδιστής, μεταξύ όλων όσων σχολίασε, αποκάλυψε και ένα ιδιαίτερο περιστατικό που του συνέβη με θαυμάστριά του στο καμαρίνι του, και τον έκανε να αισθανθεί άβολα. 

Ο Δήμος Αναστασιάδης χαρακτηριστικά γνωστοποίσε τα εξής ακόλουθα: "Κάποια στιγμή το σκυλάκι μου, είχε ανέβει στην πίστα. Μια κοπέλα ήρθε στα καμαρίνια και πέταξε το φόρεμα κατευθείαν. Πολύ άβολο. Γέλασα πάρα πολύ, ήταν κωμικό. Θα μπορούσαμε να γίνουμε φίλοι. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που κινούνται στα άκρα". 

Διαβάστε ακόμα: Δήμος Αναστασιάδης για Θεωνά: "'Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος" [βίντεο]

Ενώ μιλώντας για τη σύντροφό του, Τζένη Θεωνά, εξομολογήθηκε: "Η Τζένη είναι μια χαρισματική γυναίκα με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Η συμβουλή της και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, είναι πάντα σωστά. Η Τζένη είναι συγκλονιστική ως παρουσιάστρια. Της είχα πει όταν γνωριστήκαμε, “αυτό είσαι”. Την βλέπω πια ως παρουσιάστρια, αυτό είναι δήλωση μου".

Για τον γιο του,φρόντισε να αποκαλύψει: "Στον Αρίωνα αρέσει να είναι σούπερ ήρωας, δεν βλέπω κάτι καλλιτεχνικό σε όλο αυτό. Περισσότερο “κόβω” τον γιο μου για κομάντο, παρά να ασχολείται με την τέχνη. Η Τζένη έχει κάποια standards για τον μικρό, εγώ όχι. Το μόνο που θέλω είναι να είναι ευτυχισμένος". 

Tags δημος αναστασιαδης, καμαρινι, θαυμαστρια, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1342 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2230 s // Total time: 2.3572 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X