Δήμος Αναστασιάδης για Θεωνά: "'Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος" [βίντεο]


Δήμος Αναστασιάδης για Θεωνά: "

\"Στάζει\" μέλι ο τραγουδιστής. 

Τον Δήμο Αναστασιάδη, είδαμε να φιλοξενεί το πρωί της Παρασκευής, 20 Ιανουαρίου, η εκπομπή "Πρωινό μας" και η Φαίη Σκορδά.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια συνέντευξής με τον τραγουδιστή, φρόντισε να τον ρωτήσει για το πως είναι η σχέση του με την Τζένη Θεωνά, με τον ίδιο να μιλάει για την σύντροφό του, με τα πιο γλυκά λόγια.

Διαβάστε ακόμα: Τζένη Θεωνά: Με μια κίνηση ο Δήμος Αναστασιάδη της κατέστρεψε το βίντεο των διακοπών τους

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αναστασιάδης, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: "Για μένα η αγάπη είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Με την Τζένη είμαστε μαζί 8 χρόνια. Το παιδί μας άλλαξε την καθημερινότητά μας, όλα έγιναν ωραιότερα. Με τη Τζένη γνωριστήκαμε σε ένα θέατρο, είχαμε έντονες στιγμές, κυνηγητό. Υπήρχε έρωτας, υπήρχε αυτή η σπίθα, έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος". 

Και μετέπειτα πρόσθεσε: "Η αγάπη και η συμβίωση είναι ένας αγώνας αντοχής. Με τον ερχομό ενός παιδιού δεν φεύγει ο έρωτας. Είναι απαραίτητο για μένα να ασχολούμαι με τη σχέση μου. Μεγάλωσα πλημμυρισμένος με αγάπη. Είναι σημαντικό να μπορούμε να δείξουμε την αγάπη που έχουμε μέσα μας". Δείτε το βίντεο

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Τζένη Θεωνά, δημος αναστασιαδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8481 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3016 s // Total time: 3.1497 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X