Μάριος – Καρολίνα: Έτσι ξεκίνησε το φλερτ τους πριν πάνε Άγιο Δομίνικο [βίντεο]


Μάριος – Καρολίνα: Έτσι ξεκίνησε το φλερτ τους πριν πάνε Άγιο Δομίνικο [βίντεο]

Το άγνωστο περιστατικό που ήρθε στη δημοσιότητα.   

Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο “Survivor All Star” καθώς έχει έρθει στην επιφάνεια μία εκκολαπτόμενη σχέση ανάμεσα σε δύο παίκτες από αντίθετες ομάδες. 

Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη από τους “Κόκκινους” και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από τους “Μπλε”. Οι εν λόγω παίκτες πραγματοποίησαν κρυφές συναντήσεις στη ζούγκλα, με το drone της παραγωγής να τους εντοπίζει σε τρυφερά ενσταντανέ. 

Διαβάστε ακόμα: Ελευθερία Ελευθερίου: Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μετά τα πλάνα Καρολίνας-Μάριου [βίντεο]

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό μας” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, το φλερτ των δύο συμμετεχόντων είχε ξεκινήσει πριν ακόμα πατήσουν το πόδι τους στον Άγιο Δομίνικο, από το αεροπλάνο.

Ο Μάριος και η Καρολίνα κάθονταν στην ίδια σειρά με δύο θέσεις να τους χωρίζουν και έναν άνθρωπο της παραγωγής ανάμεσα τους. Όταν ο άνθρωπος της παραγωγής εγκατέλειψε τη θέση του, ο Μάριος πήρε τη συγκεκριμένη θέση και πλησίασε την Καρολίνα καθώς επίσης Σάκη και Μαριαλένα που κάθονταν στην ίδια σειρά. Δείτε το σχετικό βίντεο με λεπτομερή περιγραφή για το πως ξεκίνησε η επαφή των δύο παικτών μέσα στο αεροπλάνο: 


 

Tags μάριος πριαμος, καρολινα ζακλιν καλυβα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, survivor all star, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1942 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2454 s // Total time: 2.4396 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X