Μάριος και Καρολίνα λογοδότησαν στο συμβούλιο για τις κρυφές συναντήσεις τους στη ζούγκλα 


Μάριος και Καρολίνα λογοδότησαν στο συμβούλιο για τις κρυφές συναντήσεις τους στη ζούγκλα 

Τι είπαν όταν τους ρώτησε ο Λιανός για ποιον λόγο συναντήθηκαν.  

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “Survivor All Star” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ καθώς από το trailer που είχε κυκλοφορήσει είχαμε δει τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα να έχουν απομακρυνθεί από τις παραλίες τους και να συναντιούνται κρυφά σε απόμερο σημείο στη ζούγκλα. 

Ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ζήτησε τον λόγο από τους δύο παίκτες που έκαναν κάτι τέτοιο επισημαίνοντας πως έχουν παραβιάσει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Η Καρολίνα εμφανώς αμήχανη ανέφερε πως με τον Μάριο έχουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια ενώ ο Μάριος από την πλευρά του υποστήριξε πως δεν θεωρεί ότι έχει κάνει κάποια παραβίαση καθώς δεν απομακρύνθηκε σε κάποιο χωριό ή πόλη για να βρει φαγητό.

Κατόπιν, ο Σάκης και η Μαριαλένα αποκάλυψαν ότι κι εκείνοι είχαν συναντηθεί και μάλιστα Μάριος και Καρολίνα τους είχαν συνοδεύσει στη ζούγκλα προκειμένου το ζευγάρι να συναντηθεί. 

Ο Γιώργος Λιανός διευκρίνισε πως αυτή θα ήταν η πρώτη και μοναδική παρατήρηση που θα τους γίνει και αν κάτι τέτοιο επαναληφθεί θα έχει επιπτώσεις όλη η ομάδα. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags μάριος πριαμος, καρολινα ζακλιν καλυβα, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, survivor all star, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1139 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2447 s // Total time: 2.3586 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X