Bo: “Ο Μάριος και η Καρολίνα έκαναν τεράστιο λάθος. Δεν μας σεβάστηκαν”


Bo: “Ο Μάριος και η Καρολίνα έκαναν τεράστιο λάθος. Δεν μας σεβάστηκαν”

Η πρώτη αντίδραση μετά το trailer που κυκλοφόρησε.  

Ο Bo φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου, 21 Ιανουαρίου στην εκπομπή “Γεια σου” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα παρακολουθούμε στο trailer για το νέο επεισόδιο “Survivor All Star” όπου φαίνεται η σύντροφός του, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης να ανταλλάζουν φιλί σε απομονωμένη καλύβα στο δάσος. 

Διαβάστε ακόμα: Μάριος Πρίαμος: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για τον πιο πολυσυζητημένο, αυτή τη στιγμή, παίκτη του “All Star”

“Ο Μάριος μου υποσχέθηκε ότι θα προσέχει την Καρολίνα. Αυτό το παιδί που παρέδωσα στην Ατζούν Media το πρωί για τον Άγιο Δομίνικο, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή, οπότε είναι όλα κάπως. Έλεγε ότι ήταν πολύ ερωτευμένη. Δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου. Είναι ξεκάθαρο, το είδα με τα μάτια μου. Δεν ένιωσα πολύ ωραία Νιώθω ότι είναι ένα τεράστιο λάθος που έχουν κάνει προς τον εαυτό τους γιατί δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω [...] Η οικογένεια και ο κύκλος της δεν μπορεί να το πιστέψει. Είναι σοκαρισμένοι. Ενάμιση μήνα είχαμε κάτι, είτε έτσι είτε αλλιώς τελείωσε”, είπε χαρακτηριστικά. 

Κατόπιν ο Bo ερωτηθείς για το αν θα έμπαινε στο ριάλιτι επιβίωσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επισημαίνοντας χαριτολογώντας πως αυτή τη στιγμή θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να συμβεί κάτι τέτοιο. 

Όσον αφορά στο αν θα δώσει την ευκαιρία της Καρολίνας να το εξηγήσει, απάντησε θετικά χωρίς ωστόσο, υπογράμμισε, πως θα αλλάξει κάτι στη σχέση τους. 
 

Tags bo, καρολινα ζακλιν καλυβα, μάριος πριαμος, survivor, survivor all star, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1425 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2447 s // Total time: 2.3872 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X