Μάριος Πρίαμος: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για τον πιο πολυσυζητημένο, αυτή τη στιγμή, παίκτη του “All Star”


Μάριος Πρίαμος: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για τον πιο πολυσυζητημένο, αυτή τη στιγμή, παίκτη του “All Star”

Η πορεία του στο “Survivor”, η προσωπική του ζωή και οι επαγγελματικές του ενασχολήσεις.   

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο “Survivor” το 2017 όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να τερματίσει στη δεύτερη θέση, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ανακηρύσσεται νικητής του εν λόγω κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης. 

Η συμμετοχή του στο “Survivor” το 2017

Ο Μάριος υπήρξε μέλος της ομάδας των “Μαχητών” και ήταν ο μοναδικός Κύπριος συμμετέχοντας το 2017. Αποτελούσε έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού, ωστόσο ένα απρόσμενο ατύχημα κατά τη μεταφορά των παικτών από το αγώνισμα στην καλύβα, το όχημά τους ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο Μάριος να τραυματιστεί σπάζοντας ένα πλευρό και την κλείδα στον ώμο του. Για μερικές εβδομάδες έμεινε στο νοσοκομείο και εκτός αγωνισμάτων ενώ κατόπιν επέλεξε να συνεχίσει στο παιχνίδι παρόλα τα τραύματά του. Η πορεία του στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν αρκετά διακριτική όσον αφορά στη διαβίωση και ήταν ένας από τους πιο συμπαθείς παίκτες στους υπόλοιπους συμμετέχοντες και κατάφερε να μην ψηφιστεί ποτέ φτάνοντας μέχρι τους φιναλίστ. 

Η αναγνώριση κατά την επιστροφή του στην Κύπρο

Οι τηλεθεατές σε Κύπρο και Ελλάδα τον αποθέωσαν κατά την έξοδό του από το “Survivor” με τον ίδιο να φιλοξενείται σε εκπομπές και να δίνει αμέτρητες συνεντεύξεις ενώ συμμετείχε και κατά περιόδους σε διοργανώσεις με θέμα αγωνιστικές δοκιμασίες τύπου “Survivor”. 

Οι επαγγελματικές δραστηριότητες 

Ο Μάριος είναι γυμναστής και εκπαιδευτής καταδύσεων. Μετά τη συμμετοχή του στο “Survivor” πριν από έξι περίπου χρόνια ασχολήθηκε πιο ενεργά με τον χώρο των media αρχικά διατηρώντας τη διαδικτυακή εκπομπή στο Sigmalive Magazine “The Analyzer” όπου σχολίαζε τα επεισόδια του νέου κύκλου “Survivor” ως γνώστης εξαιτίας προηγούμενης συμμετοχής του. Λίγα χρόνια αργότερα δημιούργησε ένα τηλεοπτικό ταξιδιωτικό project, το “Passenger”, όπου ταξίδευε σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο και εξερευνούσε τον πολιτισμό του εκάστοτε προορισμού. Η εκπομπή προβλήθηκε σε ΣΙΓΜΑ, Alpha Κύπρου και Ant1 Κύπρου σε διαδοχικές σεζόν. 

Η προσωπική ζωή 

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, δεν υπάρχουν πολλά που να γνωρίζουμε καθώς είναι ιδιαίτερα διακριτικός σε αυτόν τον τομέα. Η μοναδική φορά που μας απασχόλησε με κάποια σχέση του ήταν όταν έκανε γνωστό τον δεσμό του με την Asya Shirokova, η οποία άνηκε στο team των συνεργατών του. Εντούτοις, η σχέση τους κράτησε μερικούς μήνες όταν ο ίδιος το καλοκαίρι του 2020 αποκάλυψε τον χωρισμό του σε κυπριακή εκπομπή. Έκτοτε, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία που να αφορά στην προσωπική του ζωή, μέχρι το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου όταν ο Bo μιλώντας στην εκπομπή “Γεια σου” αποκάλυψε πως ο Μάριος διατηρεί δεσμό με την Κύπρια τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους ίδιους. 

Η συμμετοχή στο “Survivor All Star”

Το “Survivor All Star” ήταν ανέκαθεν για τον Μάριο ένα στοίχημα με τον εαυτό του και κάτι που ήθελε πολύ. Φέτος παρακολουθούμε τον 36χρονο παίκτη μέσα από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ στο δυσκολότερο ριάλιτι επιβίωσης στον κόσμο στην κόκκινη ομάδα ή αλλιώς στους “Διάσημους”. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά που ανακοινώθηκαν, μέχρι στιγμής είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης σε απόδοση στην ομάδα του. Τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον και συζητιέται έντονα καθώς υπάρχουν υπόνοιες για φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και σε παίκτρια της μπλε ομάδας. 

Δείτε πιο κάτω το νέο trailer του “Survivor All Star” που έρχεται αύριο, 22 Ιανουαρίου, στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ και αναμένεται ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για τον Κύπριο παίκτη. 

 


 

 

Tags μαριος πριαμος ιωαννιδης, survivor, survivor all star, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6493 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2866 s // Total time: 2.9359 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X