Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η γυμνή φωτογράφηση με τον σύζυγό της λίγο πριν γίνουν γονείς [εικόνες]


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η γυμνή φωτογράφηση με τον σύζυγό της λίγο πριν γίνουν γονείς [εικόνες]

To σχόλιο της νέας μανούλας.

Το πρώτο τους μωράκι υποδέχθηκαν στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Την Παρασκευή 6 Iανουαρίου, το επώνυμο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πήρε εξιτήριο, με τους τρεις τους να επιστρέφουν στο σπίτι.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις και αποκαλύψεις που έκανε μετά τη γέννηση του γιου της [βίντεο]

Η ευτυχισμένη μανούλα χθες, Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από την maternity φωτογράφηση που έκανε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, μαζί με τον σύζυγό της.

Σε αυτή τη φωτογράφηση oι δυο τους ποζάρουν γυμνοί, με τον επιχειρηματία στην πρώτη εικόνα να κρατάει τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του, ενώ στη δεύτερη οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι ο ένας προς τον άλλο. 

Στη λεζάντα της ανάρτησης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έγραψε τα ακόλουθα: “Το θαύμα της ζωής". Δείτε τις εικόνες πιο κάτω:

 

Tags κωνσταντίνα σπυροπούλου, βασιλησ σταθοκωστόπουλος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2165 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2439 s // Total time: 2.4604 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X