Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις και αποκαλύψεις που έκανε μετά τη γέννηση του γιου της [βίντεο]


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις και αποκαλύψεις που έκανε μετά τη γέννηση του γιου της [βίντεο]

Έπεστρεψε στο σπίτι με το αγοράκι της.   

Εξιτήριο πήρε χθες, Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το μαιευτήριο, μετά την γέννηση του αγοριού της.

Η Ελληνίδα μανούλα, πιο ευτυχισμένη από ποτέ άλλοτε, μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν απ' έξω, έχοντας στην συντροφιά της, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καθώς και τον ίδιο τον σύζυγό της, και ευτυχισμένο εξίσου πατέρα.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν πάει το μυαλό σας τι όνομα θα δώσει στον γιο της

Στις πρώτες της δηλώσεις, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δήλωσε τα εξής: "Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή… Το μωρό είναι καστανόξανθος. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους ήρθε λίγο νωρίτερα. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου". Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, κωνσταντίνα σπυροπούλου, διασημοι, εξοδος, μαιευτήριο, γεννησε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8825 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3264 s // Total time: 3.2089 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X