Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν πάει το μυαλό σας τι όνομα θα δώσει στον γιο της


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν πάει το μυαλό σας τι όνομα θα δώσει στον γιο της

\"Kαι το όνομα αυτού...\"

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στη ζωή, την  Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, από χθες, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς υποδέχθηκαν στον κόσμο, τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μόλις έγινε μαμά και αυτό είναι το φύλο του μωρού

Το πρωί της επόμενης ημέρας, η εκπομπή της “Super Κατερίνα”, σε ρεπορτάζ που είχε, αποκάλυψε πρώτη φορά την πληροφορία που είχε από τον γυναικολόγο της ευτυχισμένης νέας μανούλας,Παναγιώτη Ψαθά, και αφορά στο όνομα του μπέμπη της.

Ο μικρούλης όπως πληροφορηθήκαμε θα πάρει το όνομα του παππού του, πεθερού της παρουσιάστριας…και το όνομα αυτού, Βλάσσης.

Ο ίδιος αποκάλυψε τα εξής για το νεογέννητο: "Eίναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της".

Tags διασημοι, κωνσταντίνα σπυροπούλου, gossip, showbiz, celebrites, βλασσης, γιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1280 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3376 s // Total time: 3.4656 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X