Shakira - Pique: "Έπεσαν" οι υπογραφές διαζυγίου τους - Ποιος θα έχει την επιμέλεια των παιδιών;


Shakira - Pique: "Έπεσαν" οι υπογραφές διαζυγίου τους - Ποιος θα έχει την επιμέλεια των παιδιών;

Bρέθηκαν στα δικαστήρια της Βαρκελώνης.

Και επίσημα διαζευγμένοι είναι το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, Shakira και Gerard Pique.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι υπογραφές στο διαζύγιο τους, έχουν "πέσει", και μάθαμε και ποιος από τους δυο θα έχει την επιμέλεια των δυο τους παιδιών.

Όπως μάθαμε οι δυο τους χθες, Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, βρέθηκαν στα δικαστήρια της Βαρκελώνης, με σκοπό την επικύρωση του διαζυγίου τους ενώπιον δικαστή.

Διαβάστε ακόμα: Shakira: Αποκαλύπτει ότι δεν υπήρχε σταθερότητα στη σχέση με Pique ενώ είχαν ήδη δύο παιδιά

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σύμφωνο αναφέρει, πως η Shakria θα ζήσει στο Miami των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Sasa και τον 9χρονο Milan.

Όσο για τον Pique ,σύμφωνα με τη Daily Mail, ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να περνά μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του, με τα ταξιδιωτικά του έξοδα να βαραίνουν και τους δύο.

"Ο Gerard Pique θα περνά χρόνο με τα παιδιά του μέχρι 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που ισχύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από Χριστούγεννα και καλοκαιρινές διακοπές.Αυτά τα Χριστούγεννα η επιμέλεια θα ισχύσει κατά το 50% σύμφωνα με το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα προγραμματίζεται, σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτό είναι το σύμφωνο που έχουν συνάψει ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφος, Shakira, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους", αναφέρεται στο δημοσίευμα.

 

*με πληροφορίες από youweekly.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, shakira, pique, διαζυγιο, χωρισμος, διασημοι, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.4808 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2982 s // Total time: 4.7790 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X