Shakira: Αποκαλύπτει ότι δεν υπήρχε σταθερότητα στη σχέση με Pique ενώ είχαν ήδη δύο παιδιά


Shakira: Αποκαλύπτει ότι δεν υπήρχε σταθερότητα στη σχέση με Pique ενώ είχαν ήδη δύο παιδιά

Η μαρτυρία της στο δικαστήριο που “πρόδωσε” τις άγνωστες συνθήκες στη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.   

Η Shakira προχώρησε σε μια αποκάλυψη, ενόσω κατέθετε στο δικαστήριο της Βαρκελώνης και υπερασπιζόταν τον εαυτό της, μπροστά στην τρικυμία δημοσιευμάτων που έχουν προκύψει από κατηγορίες της Ισπανικής Φορολογικής Υπηρεσίας, για φοροδιαφυγή, μεταξύ των ετών 2012 και 2014.

Η Κολομβιανή star, που δεν έχει σταματήσει να απασχολεί την επικαιρότητα μετά τον χωρισμό της από σύντροφο και πατέρα των δύο της παιδιών, Gerard Pique, ήρθε για να “ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά”.

Όπως ισχυρίστηκε η τραγουδίστρια, δεν κατοικούσε στην Ισπανία μέχρι το 2015 και έτσι οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή οφείλουν να κριθούν, αβάσιμες. Το γεγονός βέβαια προκαλεί έκπληξη, καθώς εκείνη ήταν η περίοδος κατά την οποία είχε ήδη συνάψει σχέση με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, είχαν αποκτήσει το πρώτο τους παιδί και είχαν μόλις καλωσορίσει και το δεύτερο.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν το 2015 όταν ο πρωτότοκος γιος της, ξεκίνησε να πηγαίνει σχολείο στην Ισπανία, αλλά για τη Shakira τα πράγματα μέχρι εκείνο το έτος, δεν ήταν... σταθερά στη σχέση της με τον πρώην άσο της Barcelona, για να μετοικήσει στην ευρωπαϊκή χώρα.

Δεν υπήρχε σταθερή δέσμευση μεταξύ των δύο και βλέπαμε ο ένας τον άλλον, κατά τη διάρκεια των διακοπών, των φευγαλέων ταξιδιών στη Βαρκελώνη ή σε άλλα μέρη του κόσμου, ανέφερε η υπεράσπιση της Κολομβιανής star, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Vanguardia.

Όπως ξεκαθαρίστηκε στη δικαστική αίθουσα από την πλευρά της Shakira, το άλλοτε δημοφιλές και ερωτευμένο ζευγάρι, μόλις στα τέλη του 2014, αποφάσισε να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση και να συζήσει μόνιμα στην Ισπανία.

Τους παραπάνω ισχυρισμούς μάλιστα, τους βάσισαν στο γεγονός ότι το 2015 ήταν μια καλή χρονιά για να μετακομίσει στην Ισπανιά, επειδή ήταν τότε που ο Pique είχε υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με τη Barcelona, ενώ εκείνη είχε απορρίψει την ανανέωση της παρουσίας της στην κριτική επιτροπή του "Voice".

Η Shakira, ο Pique και ο πρωτότοκος γιος τους, Μίλαν, το 2014 στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η φορολογική απάτη και η άρνηση

Η Shakira πλέον κατηγορεί την Ισπανική Φορολογική Υπηρεσία, υποστηρίζοντας πως τη “χρησιμοποίησε” για υποδειγματικούς σκοπούς.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό η δημοφιλής τραγουδίστρια, ερευνάται για φορολογική απάτη, καθώς φέρεται ότι δεν έχει πληρώσει φόρους ύψους άνω των 14,5 εκατ. δολαρίων από το 2011.

Όπως υποστηρίζουν όμως, οι δικηγόροι της Κολομβιανής σταρ, η φορολογική υπηρεσία ξεκίνησε μια εκστρατεία μέσω των ΜΜΕ, με σκοπό να την αναγκάσει να δηλώσει ένοχη, παρά την αθωότητά της, προκειμένου να λειτουργήσει ως παράδειγμα για τους άλλους φορολογούμενους.

“Η Εφορία ενήργησε έχοντας απαράδεκτους σκοπούς, καθώς ήθελε να την θέσει ως παράδειγμα για τους υπόλοιπους Ισπανούς φορολογούμενους. Προέβη σε ασυνήθιστες ενέργειες που παραβιάζουν τη ζωή της» ανέφερε η νομική ομάδα της Shakira, ενώ πρόσθεσαν πως το Υπουργείο Οικονομικών κατέφυγε σε «μέτρα που παραβιάζουν το δικαίωμά της στην ιδιωτική ζωή, όπως αιτήματα σε ιατρικά κέντρα για λήψη αποκλειστικών πληροφοριών, όπως ραντεβού και αποτελέσματα εξετάσεων”.

Η 12ωρη μαραθώνια συζήτηση του ζευγαριού που κατέληξε σε συμφωνία

Οι τελευταίες πληροφορίες για την προσωπική ζωή της Shakira, την ήθελαν χαρούμενη, καθώς απέφυγε τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην αγαπημένο της. Οι μαραθώνιες συνομιλίες για τη "χρυσή τομή" στη σχέση τους, ξεκίνησαν πριν από κάποιες εβδομάδες στο άλλοτε οικογενειακό σπίτι του ζευγαριού στο Esplugues de Llobregat, στα περίχωρα της Βαρκελώνης. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα El Periodico, οι διαπραγματεύσεις χαρακτηρίστηκαν "έντονες”.

Ο Pique και η Shakira ανέφεραν στην κοινή τους δήλωση: “Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι έχουμε υπογράψει μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο στο πλαίσιο μιας απλώς τυπικής διαδικασίας. Μοναδικός μας στόχος είναι να τους παρέχουμε την ύψιστη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτική τους ζωή θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνεται και ελπίζουμε ότι τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού Τύπου, αναφέρθηκε ότι ο Pique θα μπορεί να περνάει δέκα ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Shakira, καθώς και χρόνο διακοπών.

Η καταλανική εφημερίδα "El Periodico" στο δημοσίευμά της, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο Gerard Pique θα έχει τα παιδιά του 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που διέπουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από τα Χριστούγεννα και τις καλοκαιρινές διακοπές, αρχής γενομένης από το επόμενο έτος. Φέτος τα Χριστούγεννα θα εναλλάσσουν την επιμέλεια κατά 50% ακολουθώντας το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα το κάνουν σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτή είναι η συμφωνία στην οποία κατέληξαν ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του, Shakira, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους. Αν, όπως αναμένεται, ο Σάσα και ο Μίλαν ξεκινήσουν σχολείο στις ΗΠΑ το νέο έτος, ο Pique θα πρέπει να ζει μεταξύ Μαϊάμι και Βαρκελώνης, αν θέλει να απολαμβάνει ολόκληρο το 10ήμερο με τα παιδιά του κάθε μήνα εκτός των διακοπών. Δεν ήταν άμεσα σαφές αν αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται ότι ψάχνει για σπίτι στις ΗΠΑ ή αν θα μπορούσε να καταλήξει να κάνει μια κοινή χρήση του σπιτιού με τη Shakira στο Miami”.

Η αντίπαλη εφημερίδα "La Vanguardia" έγραψε: “Ο Μίλαν και ο Σάσα θα πάνε με τη Shakira στο Μαϊάμι. Τα παιδιά θα περάσουν τα Χριστούγεννα στη Βαρκελώνη, αλλά μόλις ξεκινήσει το 2023, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επισκέπτεται τα παιδιά του στις ΗΠΑ”.

Πηγή: protothema.gr 
 

Tags shakira, Gerard Piqué, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1294 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3726 s // Total time: 2.5020 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X