Selena Gomez - Hailey Bieber: Πόζαραν μαζί αγκαλιά για πρώτη φορά και "έριξαν" το internet [εικόνες]


 Selena Gomez - Hailey Bieber: Πόζαραν μαζί αγκαλιά για πρώτη φορά και "έριξαν" το internet [εικόνες]

\"Έγραψαν\" ιστοριά και άφησαν πίσω την \"κόντρα\" τους.

Σοκ προκάλεσε στους θαυμαστές τους, το γεγονός πως η Selena Gomez και η Hailey Bieber, συναντήθηκαν και πόζαραν μαζί για πρώτη φορά μετά την “κόντρα” τους για τα μάτια του Justin Bieber.

Θυμίζουμε πως η Selena Gomez πριν από χρόνια είχε δεσμό με τον Justin, με τους fans τους μετέπειτα - και πιο συγκεκριμένα από τον Μάρτη του 2018 και έκτοτε - να μην μπορούν να διαχειριστούν, τον χωρισμό τους.

Η καρδιά του τραγουδιστή, αργότερα, "χτύπησε" για την Hailey Bieber, με τους πάντες να συγκρίνουν τις δυο γυναίκες αυτές, δημιουργώντας θα λέγαμε μια “διχόνοια” μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμα: Hailey Bieber: Αποκάλυψε σε ένα βίντεο τι προκάλεσε το μίνι εγκεφαλικό της

Ωστόσο όλα αυτά, όπως φαίνεται, ανήκουν στο παρελθόν, καθώς το βράδυ της Κυριακής, 16 Οκτωβρίου, οι δυο γυναίκες που κυριάρχησαν στη ζωή του pop star, βρέθηκαν σε γκαλά του Academy Museum, και προς έκπληξη όλων μας, φωτογραφήθηκαν μαζί, αγκαλιά, δίνοντάς μας το πιο γλυκό τους χαμόγελο. 

Οι εικόνες τους προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα στα social media, με τους χρήστες του twitter, όπως ήταν αναμενόμενο να σχολιάζουν αυτή την απρόσμενη συνάντηση των δύο γυναικών, με τους περισσότερους μάλιστα να χαροποιούνται με αυτή την εξέλιξη Δείτε τις εικόνες και το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags διασημοι, Hailey Bieber, Selena Gomez


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0070 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0333 s // Total time: 0.0403 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X