Hailey Bieber: Αποκάλυψε σε ένα βίντεο τι προκάλεσε το μίνι εγκεφαλικό της


Hailey Bieber: Αποκάλυψε σε ένα βίντεο τι προκάλεσε το μίνι εγκεφαλικό της

Η συμβουλή του μοντέλου σε όλες τις γυναίκες.

Η Hailey Bieber μίλησε για τον πρόσφατο πρόβλημα της υγείας της σε ένα βίντεο διάρκειας 12 λεπτών που δημοσιεύτηκε στο YouTube την Τετάρτη, 27 Aπριλίου.

Σε ένα μακροσκελές βίντεο, το 25χρονο σούπερ μόντελ παρουσίασε λεπτομερώς τον πρόβλημα της υγείας της στις 10 Μαρτίου και τη μετέπειτα νοσηλεία της, λέγοντας πως οι γιατροί της κατέληξαν “στο συμπέρασμα γιατί πιστεύουν ότι είχα τον θρόμβο αίματος εξαρχής”.

“Το ένα ήταν ότι μόλις είχα ξεκινήσει πρόσφατα αντισυλληπτικά χάπια, τα οποία δεν έπρεπε να τα έπαιρνα καθώς πάσχω από ημικρανίες“, είπε. “Και απλά δεν μίλησα στους γιατρούς μου γι’ αυτό”.

Προειδοποιώντας τους ακολούθους της να μάθουν από το λάθος της, συνέχισε: “Έτσι κυρίες, αν υποφέρετε από ημικρανίες και σκοπεύετε να πάρετε αντισυλληπτικά χάπια, φροντίστε να ενημερώσετε το γιατρό σας γιατί το εγκεφαλικό είναι μια πιθανή παρενέργεια”.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από τους ειδικούς της Loyola Medicine, τους νευρολόγους Sarkis Morales-Vidal, MD, και Jose Biller, MD, η κατανάλωση ορμονικών αντισυλληπτικών μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους παράγοντες κινδύνου για εγκεφαλικό, αν και η πιθανότητα να συμβεί είναι μικρή.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο μήνα, ο Bieber νοσηλεύτηκε στο Palm Springs για επείγουσα ιατρική περίθαλψη. Αργότερα μοιράστηκε σε μια δήλωση ότι εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό που προκλήθηκαν από θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στη madamefigaro.cy:



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0077 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0388 s // Total time: 0.0465 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X