Ο ρόλος που έχει ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου στο “Love Island” [εικόνες]


Ο ρόλος που έχει ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου στο “Love Island” [εικόνες]

Η αποκάλυψη που έκανε η παρουσιάστρια για το παιδί της. 

Στην Τενερίφη όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του νέου reality "Lovei island", όπου κάνει πρεμιέρα απόψε, στις 23:15, στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, μάθαμε πως βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Νικήτας.

Όπως μαθαίνουμε ο Νικήτας Αργυρόπουλος, δουλεύει στην παραγωγή του show, το οποίο παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, και έτσι με αυτόν τον τρόπο, μητέρα και γιος, εργάζονται κάτω από την ίδια στέγη, μιας και η Μαρία Μπακοδήμου, τα μεσημέρια του Σαββατοκυριάκου, μας λέει με τον τρόπο της "Γεια σου". 

Διαβάστε ακόμα: Το "Γεια σου" της Μαρίας Μπακοδήμου στους Κύπριους τηλεθεατές της [βίντεο]

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο περιοδικό “Hello” και στην Μαρία Κολλιάτσα, η Μαρία Μπακοδήμου, είχε δηλώσει τα ακόλουθα: "Ο μικρός σπουδάζει στην Ολλανδία. Ο μεγάλος πήρε πτυχίο και εργάζεται στην παραγωγή του Love Island στον ΣΚΑΪ, σε ένα νησάκι στην Τενερίφη. Έχει σπουδάσει media και, έναν χρόνο πριν κάνει το μεταπτυχιακό του μπήκε στην ομάδα της εκπομπής. Χαίρομαι γιατί ανταποκρίνεται πολύ καλά. Θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία τους. Δεν θα τους κρίνω, θέλω μόνο να τους βοηθήσω". Δείτε τις σχετικές εικόνες που ανήρτησε ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου στο instagram του από την Τενερίφη. 

 

Tags μαρια μπακοδημου, γιος, νικητας, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7480 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2867 s // Total time: 3.0346 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X