Το "Γεια σου" της Μαρίας Μπακοδήμου στους Κύπριους τηλεθεατές της [βίντεο]


Το "Γεια σου" της Μαρίας Μπακοδήμου στους Κύπριους τηλεθεατές της [βίντεο]

Έκανε πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ με ένα εντυπωσιακό στούντιο 

Την πρώτη της καλησπέρα, είπε στην πρώτη της τηλεοπτική εκπομπή για τη φετινή σεζόν, μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, η Μαρία Μπακοδήμου, το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια μας είπε το πιο γλυκό "Γεια σου" και όπως υποσχέθηκε στην έναρξη της εκπομπής της, πρόκειται να μας κρατάει την καλύτερη παρέα τα Σαββατοκύριακά μας. 

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μπακοδήμου σε Δέσποινα Βανδή: "Πότε θα σε δούμε νυμφούλα; " [βίντεο]

Με μια εντυπωσιακή φούξια ολόσωμη φόρμα και με ένα υπέροχο σκηνικό πλατό, η Μαρία Μπακοδήμου, έρχεται ανανεωμένη και πάλι στις οθόνες μας, λέγοντας τα εξής: "Γεια σου, γεια σου και σε σένα, και σε σένα, 20 χρόνια δεν περνάει το άγχος και το τρακ. Τι θα γίνει με αυτή τη σχέση; Διαλέξαμε το Γεια σου γιατί πιστεύω ότι είναι το πιο θετικό, γλυκό μήνυμα και μια γέφυρα επικοινωνίας, που μπορεί να ξεκινήσει μια αγάπη και μία σύνδεση. Μια τέτοια σύνδεση θέλουμε μαζί σας.Θέλουμε να είμαστε παρέα, να είμαστε μαζί τα Σαββατοκύριακα. Το “Γεια σου” ήρθε σε μία ημέρα που σκεφτόμασταν τίτλους και στο μυαλό μου γύρναγε αυτό το τραγούδι του Κώστα Τουρνά".

Την ομάδα της εκπομπής της συμπληρώνουν τα εξής πρόσωπα, η Μαριλού Ρεπαπή, ο Θέμης Καίσαρης, ο Τάσος Μπιμπισίδης, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και η γνωστή στον διαδικτυακό κόσμο, Nefeli Meg.Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

 

 

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, στις 15:30 κάθε Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

Tags gossip, showbiz, celebrities, μαρια μπακοδημου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9317 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2423 s // Total time: 3.1740 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X