Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη: "Δεν περιμένω συγγνώμη" [βίντεο]


Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη: "Δεν περιμένω συγγνώμη" [βίντεο]

Όσα μοιράστηκε η ίδια δημόσια.

Την Ζέτα Δούκα, φιλοξένησε χθες, Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή “Πρωινό μας”, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, στις 15:00.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στη Φαίη Σκορδά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τη δημόσια καταγγελία που έκανε η ίδια.

Διαβάστε ακόμα: Ζέτα Δούκα: Η δημοσίευση που έκανε μαζί με τη μητέρα της και η ομοιότητά τους [εικόνες]

Σε μια εκ βάθων εξομολόγηση, η Ζέτα Δούκα, μιλώντας πάνω σε αυτό το θέμα, δήλωσε τα ακόλουθα: “Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της.Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας."

Για την εξωδικαστική προσέγγιση που έγινε πριν από λίγους μήνες, η Ζέτα Δούκα σημείωσε πως "έγινε στα πλαίσια του νόμου. Έτσι προβλέπεται υποχρεωτικά. Ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Δεν πέτυχε. Δεν είχαμε από την πλευρά μας τέτοια διάθεση, θέλουμε να αποδείξουμε την αλήθεια. Ούτε από την αντίθετη πλευρά υπήρχε κάποια διάθεση. Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

*με πληροφορίες από tlifegr

Θυμίζουμε πως η Ζέτα Δούκα τη νέα τηλεοπτική χρονιά, εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά που προβάλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, "Άγρια γη", στις 19:00.

 

Tags Ζέτα Δούκα, φαιη σκορδα, gossip, showbiz, celebrities, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1246 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2190 s // Total time: 2.3436 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X