Ζέτα Δούκα: Η δημοσίευση που έκανε μαζί με τη μητέρα της και η ομοιότητά τους [εικόνες]


Ζέτα Δούκα: Η δημοσίευση που έκανε μαζί με τη μητέρα της και η ομοιότητά τους [εικόνες]

Το γλυκό κείμενο που της αφιερώνει.

Με αφορμή τα χθεσινά γενέθλια της μητέρας της, η Ζέτα Δούκα, θέλησε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, διάφορα στιγμιότυπα των δυο τους. 

Συγκεκριμένα μέσα από ένα τρυφερό κείμενο, η ηθοποιός ευχήθηκε στο αγαπημένο της πρόσωπο με τα πιο γλυκά της λόγια, σχολιάζοντας στη λεζάντα του post που έκανε τα εξής: "Σήμερα έχουν γενέθλια δυο πολύ σπουδαίοι άνθρωποι για μένα:η μητέρα μου Μαρία και η φίλη μου Κατερίνα.Δυο άνθρωποι που ο χαρακτήρας και η στάση τους απέναντι στη ζωή , ακόμη κι αν δε συμφωνώ σε όλα, μου διδάσκουν πολλά και κυρίως υπομονή και πραότητα!Μανούλα μου, σ’ αγαπώ και θα είμαι πάντα δίπλα σου. Λατρεύω να σε βλέπω να γίνεσαι ξανά παιδι όταν είσαι με τη Θάλεια.Κατερινάκι μου, σ´ αγαπώ πολύ!Για όλα αυτα που είσαι και ολα αυτά που μπορείς να δεις στους ανθρώπους και σε μένα.Χρόνια σας πολλά κι ευτυχισμένα". 

Διαβάστε ακόμαΖέτα Δούκα: Το ατύχημα που συνέβη στην πεντάχρονη κόρη της και την αναστάτωσε [εικόνα]

Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι το πόσο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά και το πόσο δεμένες είναι μεταξύ τους μητέρα και κόρη. Δείτε τις εικόνες τους στην πιο κάτω gallery:

 

Tags διασημοι, Ζέτα Δούκα, μητερα, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5864 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2795 s // Total time: 2.8659 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X