Θέλξια – Βαλέρια Φραγκούδη: Ανήρτησε το πιο αξιολάτρευτο pregnancy vs. post-partum κολάζ! 


Θέλξια – Βαλέρια Φραγκούδη: Ανήρτησε το πιο αξιολάτρευτο pregnancy vs. post-partum κολάζ! 

Εννέα μήνες έγκυος σε σύγκριση με τους εννέα μήνες που έχει στη ζωή της τη μικρή Ζακελίνα – Μαρία  

Πριν από εννέα περίπου μήνες, η Θέλξια - Βαλέρια Φραγκούδη έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα και του γάμου της με τον σύζυγό της, Χριστίνο Πίπη, την κόρη τους, Ζακελίνα – Μαρία. 

Διαβάστε ακόμα: Θέλξια – Βαλέρια Φραγκούδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει ακόμα να μας δείξει το πρόσωπο της κόρης της!

Η Κύπρια instagrammer και επιχειρηματίας νωρίτερα σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου μοιράστηκε στο timeline της ένα πολύ χαριτωμένο κολάζ όπου στα αριστερά παραθέτει μία εικόνα της ούσα έγκυος στον ένατο μήνα ενώ στη δεξιά τη βλέπουμε να κρατάει την 9 μηνών κόρη της, φορώντας το ίδιο casual outfit. 

9 μήνες μέσα στην κοιλιά μου και 9 ακόμη πιο μαγικοί μήνες έξω από αυτήν… κάποιοι πιο εύκολοι κάποιοι ήταν και δύσκολοι …για την αρχή δεν το συζητώ σας τα έχω πει κι άλλες φορές χρειάστηκε χρόνος για να βρω ξανά τον εαυτό μου.. Δεν μπορώ να πω ότι τον βρήκα τελικά… ίσως γιατί ένας άλλος εαυτός μου γεννήθηκε από την ημέρα που γεννήθηκε το μωρό και μάλλον χρειαζόταν χρόνος για να τον γνωρίσω και να τον μάθω καλύτερα. Τι σπουδαίο πράγμα η μητρότητα και πόσο απίστευτο όλο αυτό το θαύμα που γίνεται εννιά μήνες στο σώμα μιας γυναίκας… Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μαμά να το ζήσει”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το post της. Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση: 


 

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7701 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3418 s // Total time: 3.1118 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X