Θέλξια – Βαλέρια Φραγκούδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει ακόμα να μας δείξει το πρόσωπο της κόρης της!


Θέλξια – Βαλέρια Φραγκούδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει ακόμα να μας δείξει το πρόσωπο της κόρης της!

Τι εξομολογήθηκε η Κύπρια fashionista.   

Η Θέλξια – Βαλέρια Φραγκούδη σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα με την 8 μηνών κόρη της, Ζακελίνα – Μαρία, ωστόσο, ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει δείξει το πρόσωπο της μικρή της. 

Διαβάστε ακόμα: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη - Χριστίνος Πίπης: Η βόλτα με σκάφος μαζί με την κορούλα τους [βίντεο]

Οι αναρτήσεις που αφορούν στην κόρη της γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να μην φαίνεται το πρόσωπο της μικρής της.

Η ίδια απαντώντας σε ερωτήσεις από τους followers της εξήγησε γιατί δεν επιθυμεί προς το παρόν να αποκαλύψει το πρόσωπο της κόρης της, λέγοντας: “Πριν γεννήσω ήμουν σίγουρη ότι θα ανέβαζα κανονικά το μωρό. Μετά που γέννησα ένιωθα και νιώθω ότι είναι πολύ μικρή για να την εκθέσω στο διαδίκτυο. Αν είχα ένα προφίλ μόνο με στενούς φίλους και οικογένεια ίσως να την ανέβαζα… Από τη στιγμή όμως που το έχω ανοιχτό δεν νιώθω ακόμα έτοιμη. Από τη μία θέλω τόσο πολύ να σας τη δείξω… αλλά από την άλλη είναι τόσο ανεξέλεγκτο το διαδίκτυο. Καμία φορά νιώθω κιόλας ότι η ίδια μεγαλώνοντας μπορεί να μην θέλει να είναι τόσο exposed όσο εγώ”, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μας δείξει το προσωπάκι της κάποια στιγμή στο μέλλον. Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση: 


 

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3628 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2479 s // Total time: 2.6107 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X