Ευδοκία Καδή: Όσα θυμάται από την "Femme Fatale" συμμετοχή της στην Eurovision το 2008 [βίντεο]


Ευδοκία Καδή: Όσα θυμάται από την "Femme Fatale" συμμετοχή της στην Eurovision το 2008 [βίντεο]

\"Η απήχηση που είχε στον κόσμο ήταν πολύ μεγάλη, αγαπήθηκε το κομμάτι\"

Στο ένθετο της Eurovision, που παρουσιάζεται μέσα από την εκπομπή της τηλεόρασης, ΣΙΓΜΑ, "Ήρθε κι Έδεσε", είδαμε να παραχωρεί συνέντευξη, η Ευδοκία Καδή, το πρωί της Πέμπης, 5 Μαίου.

Η Κύπρια τραγουδίστρια και εκπρόσωπος μας στην Eurovision το 2008, μέσα από ένα flashback στο παρελθόν, μας "ταξίδεψε" στο Βελιγράδι της Σερβίας έκει όπου τότε πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. 

Η Ευδοκία Καδή μεταξύ άλλων αναφέρει όλα όσα θυμάται από την "Femme Fatale" συμμετοχή της, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τα μάτια της, τη γνωριμία της με την Καλομοίρα, καθώς κι άλλα πολλά.

Διαβάστε ακόμα: Hovig: Η απογοήτευση από την θέση που πήρε στην Eurovision και το γούρι που είχε μαζί του [βίντεο]

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Θυμάμαι πάρα πολύ έντονα το άγχος από όλη την εμπειρία το 2008 στην Εurovision, αλλά ήταν γενικά μια έντονη εμπειρία".

Σε ερώτηση για το αν θυμάται να της συνέβησαν κάποια ευτράπελα στο ταξίδι της τότε, η τραγουδίστρια απάντησε τα εξής: "Με είχαν δαγκώσει κουνούπια, είχα τεράστια σημάδια, και δεύτερον, γενικά όταν στρεσάρομαι, τρέχουν τα μάτια μου. Και στη Εurovision, έτρεχαν και τα δυο[...] Τοτε το περιστατικό με τις καρέκλες το έμαθα πολύ πρόσφατα, ότι δεν φορτώθηκαν επαρκώς γενικά στην πτήση μας και στο αεροπλάνο". 

Και συνέχισε: "Το ότι πήγαμε εξ' ολοκλήρου με ελληνικό κομμάτι ήταν επιλογή μου. 'Ηθελα να παρουσιάσουμε κάτι δικό μας[...]Αυτό που έζησα εγώ ήταν μια τεράστια εμπειρία και γενικά η απήχηση που είχε στον κόσμο ήταν πολύ μεγάλη, επομένως αγαπήθηκε το κομμάτι". 

Για την Καλομοίρα σχολίασε: "Με την Καλομοίρα διαγωνιστήκαμε μαζί τότε στη Σερβία, ήταν η χρονιά της με το "My Secret Combination", είναι όπως την φανταζόμουν, απλή, όμορφη και μια star παράλληλα". 

Επιπρόσθετα, η Ευδοκία Καδή, ξεχωρίζει σύμφωνα με τα όσα είπε ως αγαπημένες της συμμετοχές, αυτή της Ελένης Φουρέιρα και του "Fuego", χαρακτηρίζοντας πως ήταν standar εξωτερικού, όπως επίσης και αυτή της Έλενας Παπαρίζου με το "My Number One", την οποία δεν βαριέται ποτέ να βλέπει. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, eurovision, κυπρος, ευδοκια καδη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0376 s // Total time: 0.0379 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X