Hovig: Η απογοήτευση από την θέση που πήρε στην Eurovision και το γούρι που είχε μαζί του [βίντεο]


Hovig: Η απογοήτευση από την θέση που πήρε στην Eurovision και το γούρι που είχε μαζί του [βίντεο]

Όσα αποκάλυψε ο εκπρόσωπος μας στην Eurovision 2017 - \"Ηταν μια πολύ αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, εξωτερικών προδιαγραφών\"

Tον Hovig φιλοξένησε σε άλλο ένα "Eurovision throwback", η εκπομπή της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, “Ήρθε κι Έδεσε”, το πρωί της Πέμπτης, 28 Απριλίου.

Ο εκπρόσωπος μας στην πανευρωπαϊκό μουσικό θεσμό του 2017, θυμήθηκε μαζί μας στιγμές από την τότε παρουσία του στο Κίεβο της Ουκρανίας, και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιο ήταν το γούρι που είχε μαζί του, που δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από τη σύζυγό του, Αρετή, την απογοήτευση που ένιωσε από την 21η θέση που πήρε η συμμετοχή του, αλλά και το ότι θα ήθελε να ξανά ανέβει στη σκηνή της Eurovision, για μια δεύτερη φορά.

Διαβάστε ακόμα: Πρόεδρος OGAE Κύπρου για Ελένη Φουρέιρα: "Γινόταν χαμός. Ήταν σαν να αντίκριζαν την Madonna" [βίντεο]

Συγκεκριμένα και μέσα σε όλα όσα είπε, ο Hovig δήλωσε: “Έχω μόνο όμορφα πράγματα να θυμάμαι. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Θυμάμαι το βράδυ του ημιτελικού που μας ανακοίνωσαν τελευταίους που μας ανακοίνωσαν πως περνάμε στον τελικό, πόσο άγχος είχαμε μέχρι την τελευταία στιγμή[…]Δεν θα άλλαζα τίποτα από την εμφάνιση μου, ήταν μια πολύ αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, εξωτερικών προδιαγραφών, θα μπορούσαμε να πούμε[…] Μια μικρή απογοήτευση για την θέση που πήραμε, την ένιωσα επειδή θυμάμαι πολύ έντονα πως το πρωί του τελικού, όλα τα προγνωστικά μας έδιναν σε πάρα πολύ καλή θέση, μέχρι και δεκάδα, και για αυτό τον λόγο περίμενα πως θα πηγαίναμε καλύτερα”. Θα ξαναπήγαινα Eurovision, θα ήθελα να το ξανακάνω για άλλη μια φορά, ξεκάθαρα θα μου άρεσε πολύ να ξαναπάω”.

Όσο για την φετινή μας εκπρόσωπο και τις συμβουλές που δίνει στην Ανδρομάχη, ο Hovig αναφέρει: “Την βρίσκω πολύ πολύ καλή, πολύ ωραίο τραγούδι, η τραγουδίστρια πολύ γλυκιά. Το μόνο που θα την συμβούλευα είναι να το ζήσει στο έπακρον, να μην ακούσει η διαβάσει τίποτα, να απολαύσει εκείνη τη στιγμή, επειδή είναι τρία λεπτά που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags hovig, eurovision, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7845 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3971 s // Total time: 3.1816 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X