Πρόεδρος OGAE Κύπρου για Ελένη Φουρέιρα: "Γινόταν χαμός. Ήταν σαν να αντίκριζαν την Madonna" [βίντεο]


Πρόεδρος OGAE Κύπρου για Ελένη Φουρέιρα: "Γινόταν χαμός. Ήταν σαν να αντίκριζαν την Madonna" [βίντεο]

\"Φέτος ίσως είναι η χρονιά μας\".

Στο ένθετο της “Eurovision”, που παρουσιάζεται μέσα από την εκπομπή της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, "Ηρθε κι Έδεσε", μίλησε το πρωί της Τετάρτης, 20 Απριλίου, ο πρόεδρος του OGAE Κύπρου, Γιάννος Κυριάκου.

Μέσα σε όλα όσα ρωτήθηκε ο πρόεδρος, αναφέρθηκε και στη φετινή μας συμμετοχή με την Ανδρομάχη, δηλώνοντας πως ίσως φέτος είναι και η δικιά μας χρονιά, μιλώντας για τον νικητή.

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Ολυμπίου: Αποκάλυψε την γνωριμία που είχε με την Bonnie Tyler όταν πήγε στην "Eurovision" [βίντεο]

Ενώ μεταξύ άλλων, ταξιδεύοντας πίσω στο 2018, και στη συμμετοχή μας με το “Fuego, ο Γιάννος Κυριάκου, εξομολογήθηκε και μια χαλαρή στιγμή που είχε η Ελένη Φουρέιρα με τον OGAE Κύπρου, ενώ τόνισε και τον χαμό που γινόταν τότε με την εκπρόσωπο μας από τους fans του θεσμού, σχολιάζοντας πως ήταν σαν να έβλεπαν την Madonna.

Επίσης, πρόσθεσε πως οι eurofans τα τελευταία χρόνια δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουν ποιος θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, αλλά και το πως θα είναι η σκηνική μας παρουσία.

Ωστόσο, αναφορά έκανε και στη συμμετοχή της Ευρυδίκης με το “Comme ci Comme ca”, το οποίο πιστεύει πως αδικήθηκε μιας και εκείνη την χρονιά, το 2007 συγκεκριμένα, θεωρείτο ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού. Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags eurovision, gossip, showbiz, celebrities, ogae Κυπρου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9969 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2217 s // Total time: 3.2187 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X