Δέσποινα Ολυμπίου: Αποκάλυψε την γνωριμία που είχε με την Bonnie Tyler όταν πήγε στην "Eurovision" [βίντεο]


Δέσποινα Ολυμπίου: Αποκάλυψε την γνωριμία που είχε με την Bonnie Tyler όταν πήγε στην "Eurovision" [βίντεο]

\"Θα ήθελα να ξαναπάω στην Eurovision γιατί τώρα...\"

Πίσω στον χρόνο μας ταξίδεψε η εκπομπή “Ηρθε κι Έδεσε”, της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, μέσα από τον ένθετο “Eurovision Flashback”, το πρωί της Πέμπτης, 14 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, πήγαμε πίσω στο 2013 όταν η Δέσποινα Ολυμπίου εκπροσώπησε την χώρα μας στο Μάλμο της Σουηδίας, με το κομμάτι “Αν με θυμάσαι”.

Ανάμεσα σε όλα εκείνα που η Κύπρια τραγουδίστρια έχει να θυμάται από τη συμμετοχή της, ήταν η γνωριμία που είχε με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια τον 80s, Bonnie Tyler, και τον ρόλο που είχε σε αυτή τη συνάντηση ο σύζυγός της.

Διαβάστε ακόμα: Άλεξ Παναγή: Όλα όσα εξομολογείται σε ένα "Eurovision" flashback βίντεο

Χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ολυμπίου αποκάλυψε τα εξής: “Στο ξενοδοχείο όπου ήταν όλοι μαζεμένοι, οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους, μαζί μου βρισκόταν ο σύζυγός μου[…]Του έλεγα είναι εδώ η Bonnie Tyler και ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη, ήθελα πολύ να της μιλήσω αλλά ντρεπόμουν. Ένα απόγευμα που είμασταν όλοι μαζεμένοι κάτω, πετάγεται από πίσω [ο σύζυγός της] και της φώναξε να βγάλει φωτογραφία μαζί μου. Βγάλαμε τη φωτογραφία[…] δεν ξέρω πως έγινε και αν είχαν γνωριστεί. Έχω τη φωτογραφία με την Bonnie Tyler και θυμάμαι αυτή τη φάση”.

 Μάλιστα η τραγουδίστρια σχολίασε πως θα ήθελε να ξαναπάει στην Εurovision, μιας και τώρα ξέρει, έχει πλήρη εικόνα του τι γίνεται και του πως είναι. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, eurovision, throwback, Δέσποινα Ολυμπίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1531 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2824 s // Total time: 2.4355 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X