Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Δεν πίστευα ότι θα παντρευτώ γιατί δεν..." [βίντεο]


Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Δεν πίστευα ότι θα παντρευτώ γιατί δεν..."  [βίντεο]

Η σπεσιαλιτέ που μαγειρεύει στο σπίτι της.

Για άγνωστες πτυχές της ζωής της αλλά και όχι μόνο, μίλησε το βράδυ της Τρίτης, 1 Φεβρουαρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος". 

Η τραγουδίστρια σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μιλώντας για όλους και για όλα, αποκάλυψε την νέα της ζωή δίπλα στο πλευρό του συζύγου της Σπύρου, και τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά της σχέδια. 

Διαβάστε ακόμα: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο γάμος μας" 

Αναφορικά με τον γάμο της, η Ελεωνόρα Ζουγάνελη σχολίασε: "Ήταν έκπληξη και για εμένα αρχικά. Δεν πίστευα ότι θα παντρευτώ γιατί δεν είχε βρεθεί ο άνθρωπος που θα με οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Ήθελα κάποια στιγμή να βρεθεί ο άνθρωπος, αλλά όχι ο γάμος. Γίνανε όλα πάρα πολύ γρήγορα. Ένιωσα ζεστασιά με τον Σπύρο. Η πρόταση έγινε χωρίς δαχτυλίδι, με άλλο κόσμημα. Έχει πολλά κοινά με τον μπαμπά μου. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ αγαπώ το κέντρο κι εκείνος όχι"

Ενώ για το πως είναι στο σπίτι, απάντησε τα εξής, αποκαλύπτωντας μας μάλιστα και την σπεσιαλιτέ της: "Μαγειρεύω, ασχολούμαι με το σπίτι, νοικοκευρεύω, κάνω αλλαγές στο σπίτι. Λένε ότι σπεσιαλιτέ μου είναι το κατσικάκι στο φούρνο με ρύζι". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags ελεωνορα ζουγανελη, Συνεντευξη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7347 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2469 s // Total time: 2.9816 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X