Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο γάμος μας" 


Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο γάμος μας" 

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τον έγγαμο βίο.  

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 8 Νοεμβρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την όμορφη περίοδο που βιώνει και μετά τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου.

“Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο γάμος, η αλήθεια είναι ότι αποτελεί ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου, το οποίο το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου, να μάθω τα όρια μου, είναι κάτι πολύ ζωντανό. Δεν πίστευα ποτέ ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αν τον σκότωνε και σε ένα χρόνο θα ήταν τι να πω…”, είπε η Ζουγανέλη.

Κατόπιν, συνέχισε λέγοντας: “Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο από το χώρο, αρκεί να είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και σέβεται την τέχνη και αυτό συμβαίνει με τον σύζυγο μου. Και γνωρίζει και του αρέσει και η μουσική και το θέατρο και οι τέχνες.

Με γοητεύει που είναι από τελείως διαφορετικό χώρο, με ξεκουράζει που δεν χρειάζεται να συζητάμε και να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα, μου έχει προκαλέσει ενδιαφέρον ότι μπαίνω και γνωρίζω ένα άλλο πολύ πιο σκληρό και σκοτεινό κόσμο, επειδή είναι ποινικολόγος. Μαθαίνω πράγματα τα οποία με είχαν αδιάφορη. Έχει ενδιαφέρον που έχω έρθει κοντά στην σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων. Είναι δύσκολη δουλειά”.
 

Tags ελεωνορα ζουγανελη, διασημοι, Γαμος, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3133 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2615 s // Total time: 2.5748 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X