Πάνος Νάτσης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού [βίντεο]


Πάνος Νάτσης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού [βίντεο]

Αυτή είναι η επιθυμία της οικογένειας του. 

Στα 31 του χρόνια έφυγε από τη ζωή, ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, Πάνος Νάτσης, μετά από σύγκρουση που είχε με την μηχανή που οδηγούσε στο κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, 29 Ιανουαρίου.

Το πρωί της Δευτέρας, 31 Ιανουαρίου, η εκπομπή "Το πρωινό" και ο δημοσιογράφος,Τάσος Τεργιάκη αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της κηδείας του αδικοχαμένου νεαρού. 

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Καπουτζίδης: Δακρυσμένος μιλάει για την απώλεια του Πάνου Νάτση στο θέατρο! [εικόνες]

Σύμφωνα με τα όσα είπε,  η κηδεία του Πάνου Νάτση θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, συμπρωταγωνιστής του στην τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα ένα σχετικό post σε σχετική του ανάρτηση στο facebook, με την οποία εξήγησε αναλυτικά την επιθυμία της οικογένειάς του για την ημέρα της κηδείας του, σχολιάζοντας: "Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες."Δείτε το παραπάνω βίντεο:

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, θανατος, κηδεία, πανος νατσης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4505 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2337 s // Total time: 2.6842 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X