Γιώργος Καπουτζίδης: Δακρυσμένος μιλάει για την απώλεια του Πάνου Νάτση στο θέατρο! [εικόνες]


Γιώργος Καπουτζίδης: Δακρυσμένος μιλάει για την απώλεια του Πάνου Νάτση στο θέατρο! [εικόνες]

\"Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο\"

Φορτισμένος συναισθηματικά εμφανίστηκε μετά το τέλος της παράστασης "Glorious", ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιλώντας για τον στενό του συνεργάτη, Πάνο Νάτση. 

Πριν το θανατηφόρο τροχαίο οι δυο ηθοποιοί, γιόρταζαν μαζί τα γενέθλιά γνωστής φίλης τους, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να είναι συντετριμμένοςαπό την ώρα που έμαθε αυτήν την τραγική είδηση. 

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Νάτσης: Ανατριχιάζει το μήνυμα της συντρόφου του για τον τραγικό χαμό του [εικόνες & βίντεο]

Με δάκρυα στα μάτια, ο σεναριογράφος και ηθοποιός είπε απευθυνόμενος στο κοινό: "Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags διασημοι, γιωργος καπουτζιδης, πανος νατσης, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6441 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2365 s // Total time: 2.8806 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X