Έναν άντρα σαν αυτόν θέλει να παντρευτεί η Κατερίνα Καινούργιου - Όσα αποκάλυψε η ίδια [βίντεο]


Έναν άντρα σαν αυτόν θέλει να παντρευτεί η Κατερίνα Καινούργιου - Όσα αποκάλυψε η ίδια [βίντεο]

Σε ποιον αναφέρεται η παρουσιάστρια;

Πίσω στην εκπομπή της επέστρεψε μετά από δυο ημέρες απουσίας λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδα", η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Πέμπτης, 27 Ιανουαρίου. 

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια με αφορμή απόσπασμα συνέντευξης του φίλου της Νίκου Κοκλώνη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2nightshow", έκανε την αποκάλυψη και ανέφερε τον άνδρα που θα ήθελε να παντρευτεί. 

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Κοκλώνης μας έλυσε την απορία! Απάντησε που βρίσκει τα χρήματα για τις ακριβές παραγωγές που κάνει

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου on air, έκανε τις εξής δηλώσεις: "Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει και την απόλυτη επιτυχία και να μην έχει ένα ευρώ. Εκεί φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι. Εγώ έχω μιλήσει με τον Νίκο και μου είχε πει για τη σχέση του με τον Τρύφωνα. Όταν έφτασε στο ναδίρ, ο Τρύφωνας του είπε έχω 100.000 ευρώ, έλα να τα μοιραστούμε. Αυτό δεν το ξεχνάει με τίποτα. Να δείτε πώς έκανε με τα χιόνια, βγήκε έξω τα έσπρωχνε… Του λέω “θέλω έναν άντρα σαν κι εσένα να παντρευτώ”.Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags κατερινα καινουργιου, νικος κοκλωνης, διασημοι, gossip, showbiz, celebriites


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5051 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3299 s // Total time: 3.8349 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X