Ο Νίκος Κοκλώνης μας έλυσε την απορία! Απάντησε που βρίσκει τα χρήματα για τις ακριβές παραγωγές που κάνει


Ο Νίκος Κοκλώνης μας έλυσε την απορία! Απάντησε που βρίσκει τα χρήματα για τις ακριβές παραγωγές που κάνει

\"Ο Κοκλώνης είναι ένας εργολάβος, εκτελεί παραγωγές\"

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε για άλλη μια φορά στην εκπομπή "The2nightshow", και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Νίκος Κοκλώνης, το βράδυ της Τρίτης, 25 Ιανουαρίου.

Ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας και παρουσιαστής, σε μια εφ' όλης της ύλης συζήτησης που είχε με τον παρουσιαστή της βραδινής εκπομπής, κλήθηκε να σχολιάσει τις φράσεις που λέγονται για αυτόν και αφορούν το πως κάνει τόσο μεγάλες παραγωγές; αλλά και πού βρίσκει τα λεφτά για αυτές.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης για τον φημολογούμενο χωρισμό της!

Ο Νίκος Κοκλώνης αφοπλιστικά ειλικρινής απάντησε τα ακόλουθα: "Ίσως η πιο στοχευμένη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ. Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια πληρώνουν. Πληρώνομαι και εγώ, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω. Τα "deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει.Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπω μια παραγωγή στην prime time που έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και οι δικοί μας δεν έχουν δουλειά. Έχω 670 άτομα στην παραγωγή Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό. Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα…Εγώ πρέπει να διαπραγματευτώ έναν μισθό. Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι ένας εργολάβος, εκτελεί παραγωγές για το κανάλι. Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει ένα κανάλι. Για να "σκάσει” κάτι πρέπει να "σκάσει” πρώτα το κανάλι". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, νικος κοκλωνης, διασημοι, χρηματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3201 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3914 s // Total time: 2.7115 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X