Παύλος Χαϊκάλης: Συμπρωταγωνιστής του στην Κύπρο τον διαψεύδει on air! [βίντεο]


Παύλος Χαϊκάλης: Συμπρωταγωνιστής του στην Κύπρο τον διαψεύδει on air! [βίντεο]

Το θέατρο δεν ήταν γεμάτο, όπως ισχυρίζεται ο ηθοποιός.   

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλη συζήτηση στα media σχετικά με την παράσταση, όπου συμμετέχει ο Παύλος Χαϊκάλης στην Κύπρο, η οποία έκανε πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων και όπως μετέδωσε η εκπομπή “Το Πρωινό”, παρακολούθησαν μόλις 10 θεατές.

Ο Παύλος Χαϊκάλης επενέβη, τις προηγούμενες ημέρες, σε έντονο τόνο στην εν λόγω εκπομπή διαψεύδοντας πως το θέατρο ήταν άδειο.

Ο Κύπριος ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου, ο οποίος συμμετέχει επίσης στη θεατρική παράσταση “ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ”, μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης, 28 Δεκεμβρίου στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” μέσω skype, τόνισε αφενός τον “πόλεμο” που δέχεται η παράστασή τους από την ελλαδική εκπομπή με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά εδώ και ένα μήνα ωστόσο, αφετέρου επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της εν λόγω εκπομπής για μειωμένη προσέλευση κόσμου καθώς, όπως είπε, παρακολούθησαν την παράσταση 7 θεατές, οι οποίοι γέλασαν με τη ψυχή τους.

Τα λόγια του έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του Χαϊκάλη, ο οποίος επεσήμανε πως το θέατρο δεν ήταν άδειο. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Παύλος Χαϊκάλης, κωστακης κωνσταντινου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3830 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3192 s // Total time: 2.7022 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X