O Παύλος Χαϊκάλης ξεσπά για τα δημοσιεύματα που ήθελαν άδειο το θέατρο στην παράσταση που πρωταγωνιστεί [βίντεο]


O Παύλος Χαϊκάλης ξεσπά για τα δημοσιεύματα που ήθελαν άδειο το θέατρο στην παράσταση που πρωταγωνιστεί [βίντεο]

\"Με χτυπάνε ένα χρόνο τώρα, με έχουν βάλει κάτω με τσακίζουν\"

Το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, θέλησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ήθελαν άδειο το θέατρο στην πρεμιέρα της παράστασης "ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ", στην οποία πρωταγωνιστεί.

Διαβάστε ακόμα: Ξέσπασε on air ο Παύλος Χαικάλης: "Θέλουν αίμα! Να πεθάνω δεν θα τους κάνω τη χάρη" [βίντεο]

Συγκεκριμένα ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Σας έχω στείλει πλάνα για να αποδειχθεί το ψευδές του πράματος. Στις 23 Δεκεμβρίου ήρθε συνεργείο του ΑΝΤ1 για να τραβήξει πλάνα, επειδή όμως κάναμε γενική δοκιμή, ο παραγωγός είπε πως θα τους στείλει εκείνος τα πλάνα. Τα βίντεο λοιπόν, ήταν χωρίς κοινό γιατί ήταν γενική δοκιμή. Αυτά πήρε μετά ο ΑΝΤ1 και τα παρουσίασε σαν να είναι από την πρεμιέρα σε ένα άδειο θέατρο.Η παράσταση ήταν 7 η ώρα και το συνεργείο ήρθε στις 8 και βγάζει τους 10 τελευταίους θεατές που μπαίνανε μέσα, ρωτάντας τους μάλιστα για ποιους καλλιτέχνες ήρθαν να δουν την παράσταση. Εδώ μιλάμε για εμμονές. Εμένα με χτυπάνε ένα χρόνο τώρα, με έχουν βάλει κάτω με τσακίζουν. Το να παίζεις με τον ψωμί συναδέλφων είναι ότι χειρότερο.Φτάνουμε σε ένα σημείο να απολογούμαστε γιατί κάποιοι κύριοι παίξανε με το μεροκάματο ανθρώπων και διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις. Στην πρεμιέρα λοιπόν, κόπηκαν 140 την πρώτη μέρα 239 τη δεύτερη". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags Παύλος Χαϊκάλης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7520 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4144 s // Total time: 3.1664 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X