Κατερίνα Λέχου: Το θαύμα που έζησε και η συγκλονιστική εξομολόγησή της


Κατερίνα Λέχου: Το θαύμα που έζησε και η συγκλονιστική εξομολόγησή της

\"Δεν είχα τη δύναμη ούτε να περπατήσω[...]με επισκέφτηκε ένας άνθρωπος που δεν περίμενα...\"

Για το θαύμα που βίωσε πριν από κάποια χρόνια, όταν βρέθηκε σε νοσοκομείο της Αμερικής, μίλησε η Κατερίνα Λέχου, συγκλονίζοντάς με τα λεγόμενά της, στο περιοδικό "Hello" και στο δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα ηθοποιός περιγράφει ένα συμβάν που έχει αποτυπωθεί στη μνήμη της μιας και όπως το αναφέρει ήταν ουσιαστικό θέμα επιβίωσης.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Λέχου: "Μετά τον γάμο συζήσαμε με τον άντρα μου έπειτα από τρεις μήνες" [βίντεο]

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Κάποια στιγμή βρέθηκα σε ένα νοσοκομείο της Αμερικής κλινήρης, ανήμπορη, χωρίς να έχω δίπλα μου έναν δικό μου άνθρωπο. Έπρεπε να φύγω από το νοσοκομείο σε τρεις ημέρες κι εγώ δεν είχα τη δύναμη ούτε να περπατήσω μέχρι το διάδρομο. Ενώ σκεφτόμουν αγωνιωδώς τι θα κάνω, με επισκέφτηκε ένας άνθρωπος που δεν περίμενα. Τον ρώτησα αν μπορούσε να με φιλοξενήσει σπίτι του για ένα διάστημα και μου απάντησε θετικά ενώ τη δεδομένη στιγμή δεν είχε στέγη εκεί.Μέσα σε λίγες ώρες βρήκε και με φιλοξένησε για τους επόμενους δύο μήνες, που ήταν αναγκαίοι για να αναρρώσω και να μπορέσω να ταξιδέψω. Αυτό είναι ίσως το πιο μεγάλο θαύμα που έχει συμβεί στη ζωή μου, πέρα από πολλά μικρά καθημερινά που βιώνω. Όμως η προϋπόθεση για το θαύμα είναι να θέλεις να το δεις ως τέτοιο".

Tags gossip, showbiz, celebrities, κατερινα λεχου, διασημοι, θαύμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5507 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2680 s // Total time: 2.8187 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X