Κατερίνα Λέχου: "Μετά τον γάμο συζήσαμε με τον άντρα μου έπειτα από τρεις μήνες" [βίντεο]


Κατερίνα Λέχου: "Μετά τον γάμο συζήσαμε με τον άντρα μου έπειτα από τρεις μήνες" [βίντεο]

Αυτή είναι η πιο άβολη ερώτηση που της έχουν κάνει.

Καλεσμένη στην εκπομπή "Aυτός και ο άλλος" βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, 25 Μαίου, η Κατερίνα Λέχου. 

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, αναφέρθηκε στην πιο άβολη ερώτηση που δέχεται, τη φοβία που έχει αναπτύξει με τα κινητά, ενώ δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον, Μάνο Στρατάκη. 

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μιλώντας για τον σύζυγό της, σχολίασε: "Μετά τον γάμο συζήσαμε με τον άντρα του έπειτα από τρεις μήνες. Αλλά τα σπίτια μας ήταν κοντά".

Ενώ η πιο άβολη έρωτηση που της έχουν κάνει έχει να κάνει σχέση με τις πλαστικές επεμβάσεις, με την ίδια να δηλώνει: "Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει είναι αν έχω κάνει πλαστική. Κάποια πράγματα είναι… Όπως δεν θα πω σε κάποιον “ξέρεις, είσαι χοντρός”, ή αν του έχουν πέσει τα μαλλιά να πω “έχουν πέσει τα μαλλιά σου”

Σχετικά με την κινητο- φοβία που έχει αναπτύξει η Κατερίνα Λέχου,τόνισε: "Έχω Instagram, αλλά είναι δυστυχισμένο. Με το κινητό ήρθε μια περίοδος που ήταν άγρια. Έμπαιναν μέσα στο καμαρίνι με το κινητό. Ξαφνικά έπαθα κινητό-φοβία. Είπα, να μιλήσουμε λίγο πρώτα. Το θεωρώ και αγενές και αυτό. Και από τους θεατές προ κινητού, κανένας δεν είχε φωτογραφία στη τσάντα του… Εμένα δεν με έχουν paparazzi γιατί πάω σε ερημικά νησιά. Φυσικά κάνω και τρέλες. Καθημερινές μικρές. Αλλά στους οικείους μου". Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8099 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3637 s // Total time: 3.1736 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X