Survivor: Άγριος καβγάς μετά το τέλος του συμβουλίου και την αποχώρηση Κοψιδά! [βίντεο]


Survivor: Άγριος καβγάς μετά το τέλος του συμβουλίου και την αποχώρηση Κοψιδά! [βίντεο]

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι παίκτες της κόκκινης ομάδας  

Ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος τις πρώτες εβδομάδες προβολής του “Survivor” θεωρείτο φαβορί και ένας εκ των πιο ισχυρών παικτών, τελικά αποχώρησε στα μέσα περίπου του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ηθοποιός αφότου ανακοινώθηκε η αποχώρηση του από το “Survivor”, είπε χαρακτηριστικά: “Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ που είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά”.

Τα λόγια του Κοψιδά φαίνεται πως εξόργισαν τον Τριαντάφυλλο και όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα η εκπομπή “Ευτυχείτε” και η δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, έφεραν αναστάτωση στην κόκκινη ομάδα με τα αίματα να ανάβουν κατά την αποχώρησή τους από το συμβούλιο. 

“Πριν μπουν στο πούλμαν ο Τριαντάφυλλος είπε μια ατάκα που εξόργισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι και του επιτέθηκαν λεκτικά. Ο Τριαντάφυλλος είπε ότι ενοχλήθηκε από την ατάκα του και έγινε έντονη λογομαχία. Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος συνέχισε τον καβγά με τον Ηλία Μπόγδανο”, αναφέρθηκε από την Έλενα Πολυκάρπου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Γιώργος κοψίδας, survivor, τριανταφυλλος, καβγας, αποχωρηση, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0646 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4393 s // Total time: 2.5039 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X