Survivor: Αυτό το πρόσωπο αποχώρησε και δεν το περίμενε κανείς!


Survivor: Αυτό το πρόσωπο αποχώρησε και δεν το περίμενε κανείς!

Aποχώρηση έκπληξη και πλέον γίνεται άνω κάτω η Κόκκινη ομάδα

Άλλο ένα εκρηκτικό συμβούλιο του νησιού παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης, 17 Μαρτίου στο Survivor. Tριαντάφυλλος, Μαριάνθη και Κοψιδάς περίμεναν με μεγάλη αγωνία να ακούσουν από το στόμα του Γιώργου Λιανού το πρόσωπο που θα αποχωρούσε απο το ριάλιτι επιβίωσης και θα άλλαζε πολλά δεδομένα στην Κόκκινη ομάδα.

Με έκπληξη είδαμε τον Γιώργο Κοψιδά να αποχωρεί ο οποίος ήταν ένας πολύ αγαπητός παίκτης, πληρώνοντας την υπεροψία των τελευταίων ημερών έναντι του Τριαντάφυλλου. Πλέον Γιώργος Κορόμι και Γιώργος Ασημακόπουλος δεν θα κοιμούνται ήσυχοι καθώς ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάνθη που είναι υπομάδα στους Κόκκινους μετά από αυτή την εξέλιξη νιώθουν πανίσχυροι και πλέον όλοι έχουν καταλάβει πως τους στηρίζει ο κόσμος. 

"Ρίσκαρα, έχασα. Χαίρομαι διπλά. Θα γυρίσω στους φίλους μου και επίσης με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Εγώ εκπροσωπώ την υγεία, την τιμιότητα, την αλήθεια, την ακεραιότητα, την ηθική. Όμως προτιμά να βλέπει ίντριγκες, τσακωμούς. Χαίρομαι για τη συμμετοχή μου, μου έδωσε πολλά. Παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες και συζητήσεις. Τώρα πλέον από μακριά θα στέλνω στην Κόκκινη ομάδα τη θετική μου ενέργεια να ξεπεράσουν τα προβλήματα και επιστρέφω στην Αθήνα", ήταν τα λόγια του Γιώργου Κοψιδά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού. 

 

Σε δεύτερη μοίρα, όσον αφορά στο ενδιαφέρον των τηλεθεατών, πέρασε το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας το οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι και επέστρεψαν στα πρόσωπα τους τα χαμόγελα. 

 

 

Tags survivor, gossip, celebrities, Γιώργος κοψίδας, αποχωρηση, διασημοι, κοκκινη ομάδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8074 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3445 s // Total time: 2.1519 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X