Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το νέο ζευγάρι στο "MasterChef"


Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το νέο ζευγάρι στο "MasterChef"

Το νέο ειδύλλιο που θα συζητηθεί στα επόμενα επεισόδια…

Μετά την Μαρία και τον Δημήτρη φαίνεται πως ένα νέο ειδύλλιο έχει δημιουργεί στο "MasterChef". H αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Με αφορμή το spoiler για την αποχώρηση της Ντέμης Γεωργίου από το αποψινό επεισόδιο, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας αναφέρθηκαν και στο νέο έρωτα που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Λένη: 15 φωτογραφίες από την προσωπική ζωή της πολυσυζητημένης παίκτριας πριν μπει στο "MasterChef"

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο παίκτες που ήρθαν πιο κοντά είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης και Μάρλεν Γρυντάκη η οποία αποχώρησε και επέστρεψε πάλι πριν λίγες εβδομάδες. Ο παίκτης ο οποίος λέγεται πως θα πάει στον τελικό, στην αρχή ήταν απόμακρος και διστακτικός, όσο περνούν οι μέρες αφήνει τη Μάρλεν να τον πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Τέλος, το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει το ειδύλλιο τους μακριά από τις κάμερες, μιας και δεν επιθυμούσαν να δώσουν δικαιώματα αλλά τελικά μαθεύτηκε ο έρωτάς τους! Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το gossip-tv.gr…

Tags master Chef, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, Σταύρος Βαρθαλίτης, Μάρλεν Γρυντάκη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0071 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3654 s // Total time: 2.3725 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X