Κατερίνα Λένη: 15 φωτογραφίες από την προσωπική ζωή της πολυσυζητημένης παίκτριας πριν μπει στο "MasterChef"


Κατερίνα Λένη: 15 φωτογραφίες από την προσωπική ζωή της πολυσυζητημένης παίκτριας πριν μπει στο "MasterChef"

Η 36χρονη παίκτρια αποχώρησε χθες από το διαγωνισμό μαγειρικής.

Αναμφίβολα ήταν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού "Master Chef", η Κατερίνα Λένη που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο, κατάφερε να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δημιουργούσε αρκετές κόντρες με τους συμπαίκτες της, ενώ πάντοτε μιλούσε έξω από τα δόντια λέγοντας ανοιχτά τη γνώμη της, με αποτέλεσμα άλλοι να την λατρεύουν και άλλοι να την απεχθάνονται.  

Διαβάστε ακόμα: Ο Σταυρής από το "Master Chef" μας έδειξε φωτογραφία της συντρόφου του!

Μεγαλύτερη κόντρα στο παιχνίδι ήταν αυτή της Κατερίνας και του Γιώργου ο οποίος μετά την χθεσινή της αποχώρηση δήλωσε: "H αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ, αν πρέπει να στενοχωρηθώ. Είμαι χαρούμενος που πλέον αυτός ο ανταγωνιστής, αυτός που δημιουργούμε όλη την ώρα αυτά τα προβλήματα και τις κόντρες, δε θα υπάρχει πια στο παιχνίδι. Θα είμαι λίγο πιο χαλαρός. Από την άλλη έχω μια πίκρα για τον λόγο που η Κατερίνα το ήθελε πάρα πολύ αυτό που έκανε. Δεν ήταν απλά μέσα στο παιχνίδι και όπου φτάσει. Έφυγε με αποτέλεσμα να μη φτάσει στο στόχο της".

Πώς έφτασε στην αποχώρηση:

Η Κατερίνα Λένη, η Ντέμη Γεωργίου και η Μαριάννα Πούλμεντη δεν τα κατάφεραν στο τεστ δημιουργικότητας και έτσι κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα αρκετά δύσκολο πιάτο και συγκεκριμένα ντάμπλινγκς γεμιστά με γαρίδα. Οι τρεις κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και έκριναν πως την χειρότερη επίδοση είχε η Κατερίνα, αφού ξέχασε να βάλει μέσα στα ντάμπλινγκς τη γαρίδα, ένα από τα βασικά υλικά της συνταγής. Στην πιο κάτω gallery θα δείτε φωτογραφίες από την προσωπική ζωή της παίκτριας πριν μπει στο "MasterChef"...

Tags κατερινα λενη, master Chef, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5474 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2469 s // Total time: 2.7943 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X