Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η αναφορά της στον γιο του Νεκτάριου Αλεξάνδρου


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η αναφορά της στον γιο του Νεκτάριου Αλεξάνδρου

Δείτε στο βίντεο τι είπε η παρουσιάστρια για τον μικρό Έκτορα.

Γεννητούρια είχαμε την Πέμπτη το βράδυ στην κυπριακή showbiz και η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την χαρμόσυνη είδηση. Συγκεκριμένα, η εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" ενημέρωσαν τους τηλεθεατές πως η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρους υποδέχθηκαν στη ζωή τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους και φυσικά ευχήθηκαν στο ζευγάρι τα καλύτερα!

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι πρώτες εικόνες αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της και τα λόγια της που συγκινούν!

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους με την σειρά της είπε: "Καλότυχο, δυνατό, καλό και όλα τα ζευγάρια να χαίρονται τα παιδάκια τους. Είναι το πιο πολύτιμο που έχουμε στη ζωή μας" ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και για τον γιο του Νεκτάριου Αλεξάνδρου από την προηγούμενη του σχέση… "Τον έχω δει αρκετές φορές και κάνει κάτι νάζια κάτι καμώματα. Πραγματικά είναι πολύ γλυκός, έχει ένα πολύ ιδιαίτερο βλέμμα αυτό το αγόρι. Τα λέμε όποτε βρεθούμε με τον Έκτορα...". Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η παρουσιάστρια…

 

 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, διασημοι, Εκτορας, showbiz κύπρος, celebrities, hot news, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7328 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3102 s // Total time: 3.0431 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X