Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι πρώτες εικόνες αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της και τα λόγια της που συγκινούν!


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι πρώτες εικόνες αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της και τα λόγια της που συγκινούν!

Εξομολογείται το πιο δύσκολο πράγμα που βίωσε τα προηγούμενα 24ωρα!  

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου το βράδυ της 6ης Μαΐου υποδέχθηκαν στην ζωή τον δεύτερο καρπό του γάμου τους, τον γιο τους.

Διαβάστε ακόμα: Τα συγκινητικά λόγια του Νεκτάριου Αλεξάνδρου για τον ερχομό του γιου του! 

Η παρουσιάστρια και ευτυχισμένη μανούλα, σήμερα το πρωί, 8 Μαΐου ανήρτησε τις πρώτες εικόνες αγκαλιά με το αγοράκι της και τα λόγια της λίγες ώρες μετά τον τοκετό συγκινούν. 

“06•05•20 βιάστηκες μικρούλη μου... ευτυχώς η χελωνίτσα της αδερφούλας σου μας βοήθησε να πάνε όλα καλά, μέσα σ´όλα αυτά! Το πιο δύσκολο απ όλα... ήταν να αποχαιρετήσω την Αριάδνη μέχρι να ξαναπάμε κοντά της μαζί! Καλωσόρισες αγόρι μας...κι ας ήταν δύσκολο όλο αυτό το ταξίδι... Άξιζε τα πάντα... το κάθε λεπτό, η κάθε δύσκολη στιγμή. Πήρα πολλή δύναμη από εσάς να ξέρετε και το κάθε μήνυμα σας ήταν ένα κομματάκι της δύναμης και της χαράς που μάζεψα! Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ αλλά πιο πολύ εσένα Νεκτάριε. Τόση ψυχραιμία, τόσο πολύτιμη βοήθεια  και φυσικά τον πιο γλυκό γιατρό του κόσμου, το Μάριο Λιασίδη και τις υπέροχες μαίες, φίλες μου πια”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις πρώτες εικόνες του νεογέννητου γιου του ζευγαριού: 
 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, γιος, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, γεννηση, γεννα, μωρο, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0821 s (232 Queries.) // Parse time: 0.1994 s // Total time: 2.2815 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X