Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Η πρώτη εικόνα αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του στο μαιευτήριο! 


Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Η πρώτη εικόνα αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του στο μαιευτήριο! 

Τα συγκινητικά λόγια για τον ερχομό του μωρού του  

Πατέρας για Τρίτη φορά έγινε το βράδυ της Τετάρτης, 6 Μαΐου ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου καθώς η σύζυγός του Κωνσταντίνα Ευριπίδου έφερε στον κόσμο το μωράκι τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο ποδοσφαιριστής σήμερα το πρωί ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την πρώτη εικόνα αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του.

Τα λόγια που συνόδευσαν το υπέροχο στιγμιότυπο μπαμπά και γιου συγκινούν: “Όσα και να ζήσει ένας άνθρωπος, αυτό το θαύμα της νέας ζωής είναι απλά απλησίαστο! Η ηρωίδα μάνα που αντέχει τις ανυπόφορες ωδίνες του τοκετού, το παιδί με τα ένστικτα του που βγαίνει θριαμβευτής στον κόσμο μας και το πως η φύση τα συνδυάζει όλα τόσο αρμονικά, μας αφήνουν απλά παλαβούς να τα απολαμβάνουμε! Τυχεροί κι ευλογημένοι όσοι το ζήσαμε, περήφανος και τυχερός για τη γυναίκα μου που έδωσε ακόμα ένα μάθημα δύναμης και αντοχών. Δόξα και ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας αξίωσε να ζήσουμε το θαύμα του και να αναγεννηθούμε ξανά με τη νέα πνοή που κρατάμε στα χέρια μας. Ευχαριστώ Κωνσταντίνα , σε λατρεύω ζωή μου! Η υπόσχεση μου ισχύει, κανόνισε”. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα: 


 

Tags Νεκτάριος Αλεξάνδρου, γιος, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6518 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3843 s // Total time: 3.0361 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X