Το cover του ιταλικού Vanity Fair για το τεύχος Απριλίου που συγκινεί! 


Το cover του ιταλικού Vanity Fair για το τεύχος Απριλίου που συγκινεί! 

Ο συγκινητικός τρόπος που επέλεξε το περιοδικό να στείλει μήνυμα για την πανδημία που βιώνουμε  

Η Ιταλία είναι από τις ευρωπαϊκές χώρες που έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία covid-19 που βιώνουμε με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχονται σε τριψήφιο νούμερο καθημερινά. 

Διαβάστε ακόμα: Η ιταλική Vogue τυπώνει λευκό cover για το τεύχος Απριλίου και στέλνει μήνυμα για την πανδημία!

Αρκετοί εκδοτικοί οίκοι της χώρας επέλεξαν μέσα από τα τεύχη τους να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης σε όλους εκείνους που μάχονται για αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Το ιταλικό Vanity Fair κυκλοφόρησε στις 8 Απριλίου, με cover τα χρώματα της ιταλικής σημαίας με μία περικοπή στη μέση, η οποία αντιπροσωπεύει μία πληγή και ταυτόχρονα μία ρωγμή. 

Το cover δημιούργησε ο καλλιτέχνης Francesco Vezzoli και αξίζει να σημειωθεί πως το έργο του θα δημοπρατηθεί και τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως αυτή είναι η τρίτη πράξη στην τριλογία του Vanity Fair αφιερωμένη στην έκτακτη ανάγκη covid-19.

“Μπαίνουμε σε μια εποχή σοβαρότητας, μια καινούρια εποχή, όπως πολλοί το αποκαλούν σε αυτό το θέμα, όπου οι χθεσινές αξίες (οικολογία, σεβασμός του ανθρώπινου έργου, η σημασία του κράτους) δεν θα είναι πλέον μόνο στόχοι που επιδιώκονται, αλλά και αποτελέσματα για να τεθούν στο τραπέζι. Εδώ και τώρα. Είμαστε η ιστορία. Είμαστε η Ιταλία. Αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης μας έκανε να καταλάβουμε ακόμα περισσότερα”, έγραψε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Simone Marchetti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair Italia (@vanityfairitalia) on


 

 

Tags vanity fair, vanity fair italia, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6639 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2754 s // Total time: 2.9394 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X